Tim Cook l-a sunat pe Donald Trump dupa victoria din alegeri

Tim Cook, presedintele companiei Apple, l-a sunat pe Donald Trump, presedintele ales al SUA, la scurt timp dupa ce a fost anuntata victoria sa in fata democratei Hillary Clinton. Anuntul nu este unul chiar atat de surprinzator, in ciuda atacurilor repetate pe care Donald Trump le-a facut in cadrul campaniei sale electorale derulata in SUA in ultimele luni.

Donald Trump le-a promis sustinatorilor ca va forta Apple sa produca terminalele iPhone in SUA, dar sa isi si repatrieze o buna parte dintre banii pe care ii are in banci din strainatate. Afirmatiile lui Trump au generat foarte multe discutii, iar Tim Cook a ales sa o sustina pe Hillary Clinton in cursa prezidentiala, lucru care i-a delimitat foarte clar pe cei doi presedinti.

Fiind ales in functia de presedinte al SUA, Donald Trump are acum puterea de a isi impune intr-o anumita masura cele doua masuri anuntate in campania electorala. In aceasta idee, Tim Cook a discutat probabil cu el despre aceste probleme, insa si Bill Gates l-a contactat pe actualul presedinte ale al SUA dupa victoria din alegeri.

Ce relatie vor avea Donald Trump si Tim Cook este foarte greu de spus, insa presedintele Apple va dori probabil sa colaboreze cu noua administratie americana pentru binele companiei pe care o conduce.

1 COMENTARIU

  1. donald nu prea intelege ca din ce in ce mai multi roboti sunt folositi..deci acele “joburi” nu prea sunt multe..sa vedem cu componentele, ca acolo in china nu doar asamblarea este facuta