Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 ar putea avea camera duala 3D

iPhone 8 ar putea avea camera duala 3D

iPhone 8 ar putea avea o camera duala 3D dezvoltata de catre Apple in parteneriat cu LG, insa deocamdata nu se stie sigur cum ar putea fi ea folosita.

Pentru iPhone 8, Apple si LG ar fi intrat intr-un parteneriat menit sa ne aduca o camera cu adevarat revolutionara pentru terminalele iPhone. Mai exact, cei de la Apple si LG ar fi in proces de a dezvolta o camera 3D care ar putea fi utilizata in iPhone 8 Plus anul viitor, ea fiind una duala, deci ar permite captarea simpla de imagini sau continut video 3D.

LG deja produce camera duala din iPhone 7 Plus, asa ca o trecere la cea a iPhone 8 nu ar fi greu de facut, insa totul depinde de modul in care cele doua companii gandesc aceasta componenta. LG are deja o camera 3D dezvoltata pentru implementare in propriile smartphone-uri, ea venind impreuna cu o serie de functii noi dedicate sistemului Android.

Apple are, desigur, propriile idei in ceea ce priveste utilitatea unei camere 3D pentru iPhone, deci vorbim despre unele brevete de inventie pe care americanii le au inregistrate. De la controlarea terminalului cu gesturi si pana la realitate augmentata, compania Apple poate oferi o varietate de moduri de a utiliza o camera 3D, chiar si fara a inregistra continut stereoscopic.

iPhone 8 ar putea avea camera duala 3D

Pentru a permite vizualizarea de poze si filme in format 3D, compania Apple ar trebui sa implementeze si un ecran 3D pentru iPhone 8, lucru care cu siguranta nu se va intampla. In aceasta idee, este putin probabil sa putem inregistra continut 3D care nu va fi vizibil pe ecran fara ochelari speciali, compania Apple gandindu-si diferit produsele din gama iPhone.

“Apple is now studying how to apply its 3D camera technology into LG Innotek’s smartphone camera. Since LG Innotek also has its own 3D camera and related technologies, such joint efforts will likely to bear fruit sometime within next year.”

In aceasta idee, cred ca Apple ar putea face lucruri foarte interesante cu o camera 3D pentru iPhone, insa nu cred ca o va oferi in formatul pe care multi il asteapta acum. Cred ca totui se va rezuma la diverse functii oferite in combinatie cu aplicatia Camera, insa inregistrarea de continut 3D este putin probabila.

iphone-8-camera-3d-duala

 • shapk

  Mamaaaa. Controlare prin gesturi. Ce tare? Ca in filme. Dar parca am mai vazut asta pe undeva 😂😂😂

 • Srb Srb

  Totusi eu cred ca Apple lanseaza aceste zvonuri ca ceilalti sa le preia si sa le aduca pe piata…asa imperfecte cum ajung ele de la altii, dupa care Apple analizeaza ce nu merge bine si vin si ei cu un sistem perfect ca de obicei

 • Teo

  Oamenii simpli au tendinta de a crede tot felul de bazaconii. Ce crezi tu acolo, e nimic fata de ce crede fiica-mea: ea crede ca Mos Craciun ii da cadouri. Sunt sigur ca atunci cand se va maturiza va intelege altfel lucrurile. Ceea ce-ti doresc si tie 🙂

 • Srb Srb

  ce imi doresti mie? sa nu mai cred ca in viitor apple va adopta camera duala 3D? pai cred ca in acest caz tu esti copilul :)) Unii vad ca chiar nu inteleg, ca inainte cu 1 luna de prezentarea unui produs nou Apple,din cauza zvonurilor de multe ori adevarate, stim in proportie de 95% tot despre ce va prezenta compania

 • Teo

  Baiete, concentreaza-te! Esti beat? Ai spus ca tu crezi ca Apple lanseaza zvonuri ca sa… bla bla bla. Crezi ce vrei…

 • Srb Srb

  da si tu ai venit cu un reply precum?? nu sunt beat, dar vad ca te tradeaza raspunsurile