Microsoft Surface Phone – specificatiile tehnice

Specificatiile tehnice ale Microsoft Surface Phone au fost dezvaluite de catre o sursa din cadrul companiei, ele fiind pe masura asteptarilor.

Zilele trecute presedintele Microsoft a readus in discutie zvonurile privind lansarea unui smartphone Surface Phone, iar acum aflam si informatii noi privind specificatiile sale tehnice. Aceste informatii vin, aparent, de la o sursa din cadrul companiei Microsoft, deci teoretic ar trebui sa fie cat se poate de reale, insa adevarul il vom afla abia anul viitor.

Conform acestei surse, Surface Phone va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835 integrat, dar va beneficia si de sistemul de incarcare rapida Quick Charge 4.0. Windows 10 Mobile va fi sistemul de operare pe care il va rula, asa cum era de asteptat, compania Microsoft folosindu-l in toate smartphone-urile lansate in ultimii ani pe piata.

Microsoft va lansa doua modele ale Surface Phone, ambele cu acelasi tip de procesor, insa unul va avea 4 GB RAM si celalalt va avea 6 GB RAM, deci performantele vor fi diferite. Nu se stie deocamdata nimic in legatura cu procesorul ce va fi integrat, insa probabil va avea performante suficient de bune, dar nu cele mai bune de pe piata.

Microsoft Surface Phone – specificatiile tehnice

In ceea ce priveste ecranul, ambele modele ale Surface Phone ar trebui sa aiba ecrane de 5.5 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, cam ca toate smartphone-urile Android concurente. Partea si mai interesanta este ca Microsoft vrea sa cafa Surface Phone un produs 3 in 1, cu ajutorul a cel putin unui accesoriu special.

Mai exact, Microsoft vrea sa lanseze un accesoriu care sa permita folosirea Surface Phone ca si laptop, insa ar putea avea si alte surprize pregatite pentru noi. Cei de la Microsoft pun foarte mare accent pe versatilitatea produselor proprii, asa ca ar putea fi anuntate si alte surprize din acest punct de vedere, produsele cu functionalitate multipla fiind foarte populare.

Acestea fiind spuse, Surface Phone ar trebui sa fie lansat la sfarsitul anului viitor, insa pana atunci ar putea deveni depasit din punct de vedere tehnologic.

microsoft-surface-phone-specificatii