iOS 10.2 beta 4 are performante mai bune decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 beta 4 are performante mai bune decat iOS 10.1.1 intr-o serie de teste comparative, compania Apple continuand sa ne surprinda in mod placut.

Inca de aseara stiti ca iOS 10.2 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune fiind disponibila atat pentru dezvoltatori, cat si pentru utilizatorii programului beta. Partea buna pentru toata lumea este ca aceasta actualizare aduce performante mai bune decat iOS 10.1.1 in multe scenarii de utilizare.

In clipurile video de mai jos puteti vedea o comparatie facuta intre iOS 10.2 beta 4 si iOS 10.1.1, iar chiar din primul puteti vedea ca noua actualizare are un usor avantaj in fata celei publice. Diferentele nu sunt foarte mari, asa cum era si de asteptat, insa in unele functii, iOS 10.2 beta 4 este mai rapid decat iOS 10.1.1 in utilizare.

Am vazut acest trend in mai toate versiunile beta ale iOS 10.2 lansate de catre compania Apple, asa ca este imbucurator sa vedem ca trend-ul continua. Compania Apple pare hotarata sa ne ofere performante mai bune pentru iOS 10.2 beta 4 in comparatie cu iOS 10.1.1 si se pare ca acest lucru va fi vizibil inclusiv in versiunea finala.

Voi ce experienta ati avut cu iOS 10.2 beta 4 ?

69 COMENTARII

  1. A oferit Nougat pe S7 – vrei sa incerci ?
    BTW – a cata iteratie a iOS 10 este asta , in cele doua luni de la lansare ? Apple inca nu a ajuns la nivelul in care problemele sistemului de operare se rezolva prin update-uri , nu e necesar sa cloceasca tot ROM-ul din nou ? Sau poate e de vina structura celui mai avansat system de operare din lume . Vai mama lor , in doua luni , 10 iOS-uri , tot pline de bug-uri si lag .
    Au rezolvat si problema iPhoanelor care se inched subit ?

  2. Google a oferit Nougat pe S7. Eu ziceam de samsung ca nu are ce oferi
    te caci pe el de S7…da iOS abia acum este un sistem ok, mai are 1-2 probleme. Problema cu iphone de se inchide subit, momentan nu am avut-o pe actualele 2x iphone 6 si 2x iphone 7+ 1 x iphone 5s

  3. Srb – bine ai revenit cu picioarele pe pământ !!! Sa spui tu adevarul chiar daca doare … de la tine venind e mare lucru !!!

  4. Stiu ca esti unul dintre cei mai impatimiti fani iphone de pe aici. Fara intentia de polemica trebuie sa te corectez. Nu Google ofera actualizarile pt Samsung. Ei ofera Androidul curat peste care samsung isi adauga interfata si functiile proprii care nu exista, in prezent, la niciun alt producator, cu atat mai mult la Apple. Ca si detinator de 7 plus in prezent si venit de pe seria Note (care din pacate a avut acea problema datorata procesoarelor Snapdragon) pot sa te asigur ca Iphone e la ani in urma celor de la Samsung. Stiu ca nu o sa-ti convina asta, dar e purul adevar. De la ecran (inteleg ca si apple se chinuie sa vina in prezent si sa treaca pe oled si rezolutie de 2015 cel putin), pana la camera si functii tip multiwindow, splitscreen (deja bagat si pe androidul stock), control vocal, control prin gesturi, stylus nu mai vorbesc, suport raw nativ, etc. Lucruri care sunt niste necunoscute in prezent pe Iphone. Si stiu ca multi invocati lag pe android. Dar acele vremuri s-au dus de ani buni. Si pe iphone exista lag si crash-uri si bug-uri mult mai vizibile ca pe Android. Iar cand comparati fluiditatea sistemelor nu comparati Ios cu un Android pe un telefon de 1000 de lei. Comparati cu flagshipurile altor companii. Repet. Nu vreau polemica. E doar purul adevar si e bine ca utilizatorii sa nu mai venereze producatorii ci sa ceara de l acestia pt pretul pe care il platesc. Trebuie mereu sa privim din prisma clientului.

  5. GOOOGLE ofera OS pt Samsungul tau. SAMSUNG NU FACE OS, a facut a incercat BADA OS, dar samsung fiind incapabila, au dat gres..adnroid este GOOGLE ! Daca tot esti cu Samsung, de ce de ai trecut pe 7 plus??? iti place sa minti? puteai trece la S7 !! daca este cu totul peste iphone. Stiu ca android are 1 miliard de functii, dar oare folosesti 70% dintre ele?! clar nu

  6. Si eu ti-am spus ca Google ofera Androidul curat peste care Samsung aplica interfata proprietara. De aceea dureaza ceva de cand se lanseaza o noua versiune de Android pana cand alti producatori o implementeaza. Am trecut pe Iphone pt ca am zis sa incerc si altceva si ma asteptam sa gasesc un sistem mult mai stabil si mai optimizat asa cum era laudat. Mare mi-a fost surprinderea cand am intrebat prieteni cu iphone cum pot face anumite lucruri importante pt mine si businessul meu sa constat ca majoritatea nu stiau cum. Pt o foto cat de cat, facebook, mail si apeluri se descurca orice telefon de pe piata. Problema e cand lucrezi cu acte, manipulari de fisiere si lucruri utile oamenilor maturi, nu pustanilor carora le iau telefoane parinti lor ca sa dea bine in fata colegilor :))

  7. din cate stiu de la prieteni, cand apare un update major, trebuie lansat de google, dupa care de catre operatorul tau Vodafone/orange etc si abia atunci pot sa il pui. Acuma, deci ai iphone 7 plus, ai avut note care a avut probleme din cauza snapdragon si nu din cauza bateriei? despre ce vorbim Note 5 sau Note 7?

  8. Nu tine de operator. Sunt si operatori care personalizeaza oarecum sistemul de operare pentru serviciile lor. Eu ma refer la interfetele tip Touchwiz, Sense, etc. Note 7 e cel cu problema. Si se pare ca procesorul Snapdragon 820 genera acea incalzire excesiva. De aceea a si aparut repede 821 care rezolva aceasta problema dar prea tarziu pt seria Note care era deja in productie. Cele cu procesoare Exynos nu au avut problema asta. Asa si Apple se confrunta acum cu probleme. Si alti producatori au avut probleme si in fond sunt firesti. Nu poate nimeni garanta perfectiunea. Diferenta o face atitudinea producatorului de a remedia problema. Si asta trebuie sa ne intereseze ca si clienti.

  9. link cu acea problema care are in centrul atentiei SD 820? nu cred pt CA MULTE alte device’uri folosesc fara probleme acest SD 820 precum S7, Xiaomi etc de ceva timp

  10. Gasesti pe Google despre asta. Stii tu. Google ala de face Android ?. Glumesc. Am citit cate ceva despre incalzirea lui snapdragon 820 care in tandem cu acea baterie folosita de samsung a generat acele probleme. Ideea e ca pe cele cu exynos nu s-a raportat problema. Samsung totusi a retras toata seria si a preferat sa piarda bani si imagine. Asta e. Nu e capat de lume. Momentan ei au Oled de mult timp si Apple se zbate sa adopte ultima tehnologie in materie de ecran. Stii tu. Ecranul e ala prin care tu lucrezi cu telefonul. Si e depasit de ani buni ca si rezolutia sa. Mai vorbim ca la 5,5 inci un iphone e mult mai mare decat telefoane cu 5,7 inci? Hai sa fim seriosi. Evolutia se vede muuult mai bine la altii. Poate ma ajuti cu o problema daca tot esti atat de pus la punc cu ios. Am o melodie facuta de mine. O pun in telefon. O sincronizez cu itunes. Cum o trimit prin mail de pe telefon unui producator TV?

  11. ai o melodie facuta de tine pe iphone?? wtf, tu creezi pe iphone? daca nu, atunci o trimiti de pe obiectul muncii pe mail, easy as hell

  12. piesa pe care o creezi, nu o creezi cu iphone sau samsung s7 ci cu altceva…banuiesc desktop…sa inteleg ca nu stii sa trimiti pe mail un fisier?

  13. E facuta in studio. Dar o am pe telefon si ma suna un producator sa o trimit urgent. Sunt pe drum. Nu am laptopul la mine. O am in smartphone ca de-aia e smartphone. Cum o trimit?

  14. file sharing sau ai drop box, sau mai simplu intri pe mail, ai fisierul in icloud drive si o bagi de acolo…deci ai vreo 2-3 optiuni. Chiar iti este lene sa cauti? daca tot zici ca este f important pt tine, clar nu asteptai un raspuns de la mine…deci mai are rost sa spun ce vrei cu intrebarea asta?

  15. Ios 10 = un sistem imatur, slab securizat , cu tone de probleme si interfata ca pentru copii mici! Ios trebuie sa mearga perfect pe toate deviceurile nu doar pe 7!

  16. Te faci ca ploua acum. Nu merge trimisa direct din telefon pe mail decat folosind terte aplicatii. Si stii de ce nu merge? Pentru ca Ios e limitat si nu optimizat asa cum cred unii fani inraiti. Daca ar avea jumate din functiile si libertatea Android ar lesina telefonul. Iti mai pot da o gramada de exemple de lucruri uzuale pe care nu le poate face. E dependent de un calculator pt multe din acestea, desi e telefon mobil si tre sa iti ofere mobilitate. Stiam ca si tu ca si altii nu stii raspunsul. Iar Pe forumuri straine mi s-a spus clar ca nu se poate.

  17. Ma fac ca ploua pt ca ti-am raspuns la ajutorul cerut? tu chiar ai iphone macar? ti-am zis imi este greu sa cred ca cineva ce este foarte dependent de o anumita functie, si vrei sa treci pe alta platforma, nu te interesezi INAINTE de a cumpara ci dupa. DECI ESTI un MINCINOS
    nu poti??? nu inteleg ??? de ce a pus Apple, APP STORE din iphone 3G? ??? Eu trimit f usor fisiere, nu stii sa folosesti icloud drive? nu stii sa instalezi google drive? nu inteleg. Ai cerut ajutor, si cand cineva ti-l ofera, defapt iti arati adevarat fata ca tu defapt vroiai sa injuri iphone pt ceva ce tu probabil credeai ca nu poate face…tu prin inventii si minciuni vrei sa arati ceva ce este doar in capul tau.

  18. Nu mi-ai dat raspuns. Mi-ai dat raspuns cu piesa pusa in cloud si trimisa de acolo, nu in telefon. Tu pe asta cu mintitul am vazut ca o bagi la toti cei care te inchid ???.

  19. tu nu prea intelegi, e clar ca nu ai iphone si nu stii despre ce vorbesc. nu ma inchide nimeni, tu vrei sa inchizi si sa faci acuzatii nefondate ca un copil ce viseaza un iphone cadou de Craciun

  20. din aplicatia MUSIC preinstalata pe telefon nu poti nici o melodie sa o exportezi/trimiti dar asta nu inseamna ca ce vrei tu nu se poate. pentru iOS trebuie sa gasesti aplicatiea perfecta si merge aproape totul ca pe android. exemplu: descarci de pe appstore ( https://itunes.apple.com/at/app/file-express-hd-versatile/id556776476?mt=8 ) File Express pe iPhone dupaia conctezi iPhone-ul la comp, deschizi iTunnes, dai la apps care sunt instalate pe iPhone si acolo dai scroll in jos pana ajungi la aplicatia File Expres. acolo ai posibilitatea sa pui ce melodi vrea sufletelul tau in ea(de pe al tau comp) si dupaia dai sincronizare. pe urma deschizi aplicatia pe iPhone si ii dai send la producator. ?
    pentru mai multe detali sau intrebari iti stau la dispozitie.

  21. N-am frate iphone ca nu imi permit. Nu are cine sa imi ia. ? Parintii mei sunt saraci. Am vazut si eu la altii ca nu ai nici macar raport de livrare sms, ca nu poti trimite un mp3 din telefon pe mail, ca nu ai un toggle de gps si ca sa activezi si sa dezactivezi gps-ul tre sa intri in setari la intimitate – locatie (rezolvat cumparand aplicatia magic launcher), ca playerul video ios nu vede un mkv sau un fisier cu ac3 (rezolvat cu vlc ca playerul ios e limitat), ca nu exista suport raw nativ ci doar prin aplicatii terte, dar ios-ul le vede jpg ca nu stie de raw sau dng, ca aplicatia de galerie implicita nu ofera detalii despre fotografii ca rezolutie si marime poza si iarasi iti trebuie o aplicatie terta ca sa vezi aceste lucruri, ca nu poti grupa contactele din agenda (rezolvat cumprand aplicatia facorites widget, pentru ca ios are si aceasta limitare), etc. Mai vrei?

  22. dupa cum am mai zis, nu iti permiti vino pe la mine iti dau iphone si trufe albe. Tu nu stii ce inseamna limitare vad. Hai prefacutule pe la mine. Pe 5-6 Decembrie ajung in Bucuresti

  23. Doar asa pt cultura ta generala cand eu lucram in domeniul IT tu nici nu te nascusei asa ca poate iti cumpar eu ce ai nevoie. Am vazut cum te lauzi pe aici ca ai nu stiu cate iphoneuri. Nu te satisface unul singur? ??? Esti unul din acei pustani din cauza carora se sictiresc oamenii sa mai stea pe astfel de siteuri sau sa poarte discutii. Cand oi avea tu studiile mele in IT te astept la o confruntare reala.

  24. am inteles, deci esti un bosorog care nu mai are treaba cu tehnologia. Poate studiile tale au ramas in anii 90…nu uita si iphone a avansat si poti trimite un kkt de fisier pe mail. Mai citeste in caz ca te mai intereseaza subiectele despre tehnologie, iar daca nu, macar nu veni pe aici cu tampenii

  25. asta e la iOS, prin appurile native cam subtire, trebuie sa descarci aplicatia care iti trebuie de pe appstore insa e posibil cam tot ce se poate pe android.

  26. In sfarsit si cineva echilibrat in discutie. Am rezolvat tot ce aveam nevoie sa functioneze pe iphone (mai putin raport livrare sms care nu se poate). In discutia de mai sus la asta ma refeream. Limitarea sistemului de operare propriu-zis. Eu nu am stiut de aceste limitari si stateam linistit ca am piesele in telefon si le pot trimite oricand. A trebuit sa le trimit, nu am putut, am pus aplicatie terta si am rezolvat. Multam pt intentia de a ajuta!

  27. inainte cu 4 ani cand am facut eu trecerea la iOS am fost si eu dezamagit de unele “piedici” care ti le impune iOS-ul insa cu timpul am gasit rezolvari.
    pe vremea aceea mi se parea de neconceput sa nu pot sa downloadez de pe youtube muzica ? si asta auzeam la mai toata lumea: “nu poti cu iPhonu” pana am gasit si o aplicatie pentru downloadat de pe youtube ? acuma e neinteresanta aplicatia ca am spotify dar uneori o mai folosesc.

  28. La mine nu e chiar asa brusca trecerea. Am mai avut un 6 plus dar il aveam in paralel cu un Note si nu prea il foloseam decat sa vorbesc la el. Totusi sistemul ios ramane destul de limitat nativ. Avem noroc cu dezvoltatorii de aplicatii care ii largesc functionalitatea. Cam asta incercam sa explic in discutia asta, dar mai apar specimene ca Srb care se baga aiurea in seama si in necunostinta de cauza. Am vazut ca pe el il stiu toti pe aici drept un comentator aiurea ?. Administratorul siteului ar trebui sa il blocheze pentru ca prin astia isi elimina vizitatorii. Ce ma dezamageste e ca Ios are o comunitate mica on-line si in ea se regasesc si habarnisti din astia. O comunitate tip XDA ar fi vis. Acolo toti se ajuta si nu lauda sau inventeaza ce nu exista in sistemele de acolo. Ba mai mult producatorii se inspira de acolo si urmaresc dorintele utilizatorilor.

  29. tu nu prea inelegi, cand spui limitarea iOS spui ca ceea ce vrei tu sa faci ESTE IMPOSIBIL prin orice mijloace ! deja suntem 2 care ti-au dat sugestii. Din moment ce poti rezolva automat NU este limitat.Esti doar obisnuit ca android sa aiba o mie de functii deja instalate. pe ios trebuie tu sa instalezi ce ai nevoie

  30. E clar ca ai probleme grave. Am vazut pe cati ai enervat aici. Ce sa vb eu cu tine cand tu nu intelegi deferenta dintre o functie nativa si una data de o aplicatie terta. Una e sa ai posibilitatea de a face nativ o foto raw si sistemul de operare sa o vada si sa o utilizeze ca raw si alta e sa faci foto raw cu ProCam de exemplu, iar sistemul sa ti-o vada tot doar jpg. Aceea este o limitare de sistem pe care o rezolva intr-o foarte mica masura o aplicatie separata de cele Apple. Spre deosebire de tine iTu este un utilizator care recunoaste aceste limitari si care a cautat solutii sa le rezolve. Hai du-te ai bea-ti lapticul si la somn, ca e tarziu pt tine. Pacat de acest site la care se munceste si tu strici conversatiile la toate articolele. Toti cei de aici te pomenesc de dilau.

  31. nu eu stric atunci cand vin cu niste intrebari stupide. Imi cer scuze dar esti un om simplu ce incerci si tu marea cu sarea dar nu ai putere

  32. Salut ! Imi spune si mie cineva de ce numai am calculator in iphone-u meu? Nu stiu daca e sau nu o intrebare aiurea dar chiar nu il mai gasesc …

  33. @shapk, ai 100% dreptate in ceea ce priveste ios-ul si iphone-ul. Nici in privinta lui SRB nu gresesti, dar el este protejatul lui zaone. Fara el, comentariile ar fi mult mai putine si probabil, venitul mult mai mic. Poate e o chestie de acceptat, dar in mod sigur, una care il descalifica.

  34. Cei care se dau in figuri cu telefoanele lor de fite sa zica cati dintre ei au acut toate modelel de iphone? Eu personal am avut de la 2g incoace.Ca presupun ca cei cu samsung nu pot sa se laude cu toate modelele de samsung personale?

  35. Ce relevanta are ? Da , eu am avut toate modele de Samsung Galaxy S , dupa ce am avut iPhone inainte , 3GS si 4(in parallel cu S1). Acum am S7 .Te ajuta cu ceva ?
    Si mai lasati-o astia care ati avut iPhone 2G , ca nu stiu daca au fost 100 de telefoane de modelul ala in Romania . Acum toti au avut . Ma lasati ?

  36. Eeee…sunt sigur ca ai inteles ideea, cu toate notificarile alea stupide si ecrane din ce in ce mai colorate nu mai are treaba cu business sector!