Sosetele inteligente care te ajuta sa gestionezi diabetul printr-o aplicatie iOS

Sa ai grija de tine necesita uneori o analizare si o abordare de sus pana jos, si aici, a-i ajuta pe cei suferinzi de diabet zaharat, vine in ajutor Siren Care, un start-up de sanatate.

Gratie acestor sosete confortabile, diabetici pot fi la curent cu orice fel de inflamatie si a prejudiciului asociat, in timp real, toate pornind de la… picioare. Deoarece ambele diabet zaharat de tip 1 și de tip 2 poate provoca umflarea piciorului, care serveste, uneori, ca un “preludiu” la probleme mai serioase, depistarea precoce este cheia pentru pacienti. Asta-i in cazul în care ciorapii Siren Cares intra in joc. Prin utilizarea senzorilor de temperatura, care sunt de fapt tesute in sosete, co-fondatorii Ran Ma si Veronica Tran cred ca au o noua solutie notabila aceasta problema.

Datele colectate de soseta Siren sunt stocate in aplicatia ce o acompanionaza, si, desigur, in Cloud, astfel incat pacientii sa poata monitoriza sanatatea lor oriunde, si din orice sursă. Ori de cate ori o diferenta de temperatura ridicata este detectata, aplicatia va alerta pacientul la problema potentiala, si cere utilizatorului sa-si verifice piciorul.

It could be something as simple as you have a shoelace tucked into your shoe and don’t feel it and you can get an injury from that

Potrivit echipei Siren Care, fiecare soseata are o  durata de viata de 6 luni timp in care pot fi si spalata, fara a distruge capacitatile lor inteligente.

Doritorii pot plasa o precomanda pe site-ul inventatorului Siren Care.

Includes: 7 pairs of Siren Smart Socks that you can wear daily for up to 6 months. Comes with free app for iOS or Android – 120$.