Flanco implineste 22 de ani, serbeaza cu reduceri

Flanco implineste 22 de ani si cu aceasta ocazie a decis sa isi serbeze ziua de nastere cu reduceri la zeci de mii de produse.

Flanco a implinit 22 de ani de activitate in Romania si a decis sa isi sarbatoareasca “ziua” cu o campanie masiva de reduceri la foarte multe produse in aceasta pagina a website-ului sau. Magazinul online este recunoscut pentru faptul ca organizeaza in general in luna decembrie reduceri, iar acum le-a “legat” de faptul ca se implinesc 22 de ani de la infiintarea sa.

Campania aniversara a celor de la Flanco este demna de una de Black Friday, deoarece vorbim despre reduceri substantial oferite la zeci de mii de produse din oferta magazinului. Practic, sunt reduceri de pana la 80% la foarte multe produse din cadrul magazinului Flanco, o multitudine de producatori colaborand pentru aceasta campanie masiva.

Mai exact, in cadrul campaniei de reduceri a celor de la Flanco, veti gasi promotii serioase la urmatoarele categorii de produse :

Flanco implineste 22 de ani, serbeaza cu reduceri

Daca sunteti, de exemplu, interesati sa cumparati un iPhone 7 la reducere, ei bine cei de la Flanco au in aceasta pagina smartphone-urile Apple disponibile cu preturi mai mici. Din pacate iPhone 7 Plus nu este disponibil in stoc pentru achizitie, dar acest lucru era de asteptat, avand in vedere cererea foarte mare pentru terminal si stocurile foarte mici.

Desigur ca si MacBook-urile companiei Apple sunt disponibile la pret redus in cadrul acestei pagini, ele beneficiind de reducere destul de buna pentru aceasta perioada. Din pacate Apple Watch nu este disponibil la reducere, insa puteti cumpara la pret promotional tablete iPad disponibile in aceasta pagina, ele fiind disponibile la pret bun.

Acestea fiind spuse, reducerile aniversale ale Flanco sunt disponibile in numar foarte mare si sunt mult mai bune decat cele de anul trecut, asa ca aveti ocazia de a gasi promotii destul de bune.