iPhone 7 – Apple reduce productia inaintea 2017

Productia iPhone 7 a fost redusa de catre compania Apple inaintea anului 2017, exceptie facand productia pentru iPhone 7 Plus.

Productia iPhone 7 a fost redusa de catre compania Apple inainte de finalul anului, cei din Cupertino pregatindu-se pentru un inceput de 2017 cu o scadere a cererii. In fiecare an se intampla exact acelasi lucru, iar compania Apple reduce substantial productia de terminale iPhone deoarece dupa perioada sarbatorilor de iarna vanzarile scad considerabil.

Acest lucru se intampla nu doar la compania Apple, ci la toti producatorii de smartphone-uri, fiecare dintre ei reducand substantial productia in aceasta perioada a anului. Apple a comandat pana in 90 de milioane de terminale iPhone 7 in 2016, plus alte cateva zeci din vechile modele, deci pentru inceputul anului 2017 are cel mai probabil stocuri suficiente.

Desi productia iPhone 7 a fost redusa, compania Apple nu a luat aceeasi masura cu iPhone 7 Plus, acest terminal fiind in continuare extrem de greu de gasit in magazine. Cei de la Apple nu reusesc sa acopere cererea nici la 2 luni si jumatate dupa lansare, semn ca au estimat complet gresit interesul clientilor sai vis-a-vis de acest smartphone.

iPhone 7 – Apple reduce productia inaintea 2017

In momentul de fata aproape orice model al iPhone 7 poate fi cumparat din magazine fara probleme, insa in cazul iPhone 7 Plus lucrurile stau complet diferit deocamdata. Apple are extrem de putine modele ale iPhone 7 Plus disponibile in magazinele din Europa, asta in timp ce in SUA doar unele modele sunt disponibile intermitent in stocurile magazinelor.

In SUA si Europa, comenzile online plasate pentru iPhone 7 Plus sunt livrate cu doar 2 zile inaintea Craciunului, asta desigur in cel mai bun caz. Din pacate cei care isi doreau sa aiba un iPhone 7 Plus, in culoarea si cu spatiul de stocare dorit, ar putea avea probleme serioase in a obtine terminalul, stocurile fiind in continuare extrem de reduse.

In aceasta idee, daca veti gasi vreun iPhone 7 Plus pe stoc pe undeva, va recomand sa-l cumparati, deoarece s-ar putea sa nu mai gasiti un model pe altundeva prea curand. Apple pur si simplu nu poate acoperi cererea pentru acest model, el avand succes extrem de mare, desi vorbim despre un iPhone cu ecran de 5.5 inch.

iphone-7-productie-redusa-apple