Ziua eMAG – 1550 LEI reducere la telefoane mobile

Ziua eMAG ne aduce reduceri de pana la 1550 LEI la telefoanele mobile disponibile in oferta magazinului online astazi.

Ziua eMAG ne ofera astazi reduceri de pana la 1550 LEI la telefoanele mobile disponibile in oferta magazinului online eMAG in aceasta pagina si in aceasta pagina. Separat de reducerile foarte bune pe care cei de la eMAG ni le ofera astazi, vom primi inclusiv un card cadou care insumeaza 10% din valoarea totala a comenzilor facute de catre noi prin magazin.

Ziua eMAG are extrem de multe reduceri in aceasta pagina, iar cardurile cadou sunt oferite pentru toate produsele care sunt disponibile in oferta magazinului online. eMAG promite sa ofere reduceri de pana la 10.000.000 de LEI astazi pentru clientii interesati, iar la telefoanele mobile exista promotii de pana la 1550 LEI in momentul de fata.

De la iPhone si pana la telefoanele mobile Allview, de ziua eMAG avem parte de promotii foarte bune de care ne putem bucura nu o data, ci chiar de doua ori. Prima oara pentru ca eMAG are reduceri aplicate deja pentru produsele disponibile in propria oferta, iar a doua oara multumita cardurilor cadou oferite de catre magazin pentru clientii care cumpara din oferta.

Ziua eMAG – 1550 LEI reducere la telefoane mobile din oferta

Incepem cu terminalele iPhone, acestea beneficiind de reducere de pana la 1550 LEI in aceasta pagina de ziua eMAG, la ea adaugandu-se si un card cadou cu 10% din valoarea produsului. Vorbim despre produse resigilate, insa separat puteti gasi in aceasta pagina produsele noi, ele avand reducere mai mica, separat de ceea ce ofera deja prin intermediul unui card cadou.

Desi nu au reducere la iPhone 7 noi, cei de la eMAG ofera totusi un card cadou in momentul in care cumparati acest smartphone Apple de la ei. De ziua eMAG primiti acel card cadou in valoare de 10% din valoarea produsului si il veti putea folosi pentru achizitii viitoare facute din magazinul eMAG, ele reducand pretul final platit la finalizarea comenzii.

Ziua eMAG – smartphoneuri Android cu 49% reducere

Ziua eMAG vine si cu reduceri la terminalele Android din aceasta pagina, cei de la eMAG avand promotie de pana la 49% in momentul de fata pentru ele. Separat de reducerea standard care se aplica pentru aceste dispozitive, beneficiem si de acelasi card cadou care insumeaza nu mai putin de 10% din valoarea comenzii pe care o plasam la magazin.

Resigilatele Android nu fac diferenta in ceea ce priveste reducerile de ziua eMAG, in aceasta pagina ele fiind de pana la 800 de LEI in momentul de fata. Numarul de smartphoneuri Android resigilate disponibile la reducere este mult mai mare decat cel al iPhone, dar acest lucru este cat se poate de normal, avand in vedere vanzarile diversilor producatori.

Acestea fiind spuse, de ziua eMAG puteti cumpara si multe alte produse din aceasta pagina, ele benefiind de foarte multe alte reduceri, inclusiv de carduri cadou care insumeaza 10% din valoarea unei comenzi.

ziua-emag-1550-lei-reducere-telefoane