Galaxy S8 nu va avea port audio de 3.5mm

Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung fara un port audio de 3.5mm, asa cum nu sperau fanii care asteapta terminalul.

Galaxy S8 nu va avea port audio de 3.5mm, pentru ca Apple este o companie proasta si toti cei care au cumparat iPhone asa sunt niste “oi fara minte”, daca ar fi sa citez fanii Android. Acum, sunt curios ce scuze vor gasi cei care vor cumpara Galaxy S8 si cum vor fi numiti de catre “fratii” lor care folosesc terminale Android, sau alte produse Samsung.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, Samsung renunta la portul audio de 3.5mm din Galaxy S8 din cauze necunoscute, dar el va disparea. In locul sau va exista un port USB-C, compania Samsung implementand unui inclusiv in Galaxy Note 7, asa ca aici nu vorbim despre ceva disponibil in premiera pentru utilizatori.

Renuntarea la portul audio de 3.5mm pentru Galaxy S8 reprezinta continuarea unui trend initiat de catre unii producatori de terminale Android in 2016. Apple a resimtit totusi majoritatea acuzatiilor dupa eliminarea acestui port, insa Samsung va fi deasemenea intens criticata, sau adulata de catre fanii Android care vor cumpara Galaxy S8.

Galaxy S8 nu va avea port audio de 3.5mm, ci port USB-C

Avand in vedere ca Galaxy S8 urmeaza sa fie anuntat in luna februarie de catre compania Samsung, pana atunci fanii Android au timp sa se obisnuiasca cu ideea. Desigur ca vor gasi si o multitudine de scuze pentru aceasta schimbare, insa asta este normal, avand in vedere ca majoritatea critica iPhone doar de dragul de a o face si de a se certa.

Realitatea este ca porturile audio de 3.5mm vor disparea din smartphone-uri si toti cei care urau asta, fie se vor obisnui, fie se vor obisnui cu ideea. Samsung va fi doar unul dintre producatorii care va face aceasta schimbare, asa ca vom vedea in 2017 mai multe smartphone-uri care vor renunta la tehnologia veche de peste 5 decenii.

galaxy-s8-port-audio-3-5mm