iPhone 7 Plus – Apple te invata sa folosesti functia Portret

Pentru iPhone 7 Plus Apple ofera recomandarile fotografilor profesionisti pentru a ne ajuta sa facem poze Portret mult mai bune.

In cursul noptii trecute compania Apple a publicat o pagina speciala in cadrul propriului website in care face recomandari pentru a folosi functia Portrat a iPhone 7 Plus. Cei de la Apple au adunat recomandati de la o varietate de fotografi profesionisti care au folosit functia Portret si le ofera utilizatorilor sfaturi pentru a face poze cat mai bune cu efect de adancime.

Printre recomandarile facute de catre fotografi se numara apropierea foarte mare de subiect si reducerea elementelor din fundal, incercarea de a avea lumina naturala a soarelui in spatele subiectului, reducerea luminozitatii pentru a aplica un efect “de cinema” pentru poze, in final pastrarea unei distante de minim 2 metri de subiect fiind ideala pentru a face poze grozave.

Apple a reusit sa convinga foarte multi fotografi extrem de cunoscuti sa-i ofere sfaturi pentru clientii care fac poze cu iPhone 7 Plus si se folosesc de functia Portret. Ea s-a dovedit a fi extrem de populara, iPhone 7 Plus plasandu-se pe pozitia a 6-a in topul camerelor cu care au fost incarcate cele mai multe poze de pe Flickr, el avand 5 milioane de incarcari.

Cei de la Apple promoveaza functia Portret a iPhone 7 Plus drept una perfecta pentru a inregistra poze excelente chiar si atunci cand nu avem o camera DSLR la indemana. Separat, aplicatia Camera este excelenta pentru a inregistra poze standard, lucru pe care extrem de multa lume l-a confirmat prin pozele incarcate in reteaua de socializare.

“I’m kind of freaking out. Portrait mode is unbelievable. Portrait mode on the new iPhone 7 Plus creates beautifully realistic background bokeh that rivals DSLRs. aving a wide angle 28 mm equivalent paired with the 56 mm equivalent and Portrait mode has been game-changer in achieving professional results without bringing any additional equipment.”

iphone-7-plus-portret-catel