Galaxy S6 explodeaza in timpul unui zbor aerian

Galaxy S6 a explodat in timpul unui zbor aerian al China Airlines, el fiind stins imediat de catre insotitorii de zbor si pus intr-o galeata cu gheata.

Un Galaxy S6 a explodat in timpul unui zbor aerian al companiei China Airlines, readucand in atentia lumii intregi problemele terminalelor Samsung care explodeaza in timpul folosirii. Avionul se indrepta spre orasul Taipei cand proprietarul terminalului a imtit o caldura excesiva emanata de catre acesta, dispozitivul fiind aruncat pe culoarul dintre scaune.

O insotitoare de zbor a adus rapid un stingator portabil pentru a stinge terminalul Galaxy S6 care scotea flacari, el fiind mai apoi plasat intr-o galeata cu gheata. In acest mod a fost evitata o eventuala escaladare a problemei, iar incidentul a fost raportat autoritatilor fara ca zborul sa fie deviat spre cel mai apropiat aeroport de avionul companiei chinezesti.

Puteti vedea din imaginile de mai jos ca problema a fost destul de serioasa, mai ales ca vorbim despre o cabina presurizata a unui avion. Totusi, insotitoarele de zbor s-au miscat extrem de repede si au stins flacarile inainte ca ele sa aprinda materialul cu care este acoperit culoarul din avion, terminalul ramanand linistit in galeata cu gheata dupa aceea.

Acesta este, cred, primul Galaxy S6 care a luat foc in timpul unui zbor aerian si unul dintre putinele smartphone-uri care au trecut prin asa ceva. Seria Galaxy S6 a fost lansata acum aproape 2 ani si nu este cunoscuta ca avand probleme cu terminale care explodeaza in timpul folosirii, deci vorbim doar despre un incident izolat si nimic mai mult.

galaxy-s6-foc-avion

galaxy-s6-foc-avion-1