Galaxy S8: ecran fara margini, buton Home virtual

Galaxy S8 va avea un ecran fara margini si un buton Home virtual integrat in el, camera duala nefiind insa in planurile Samsung pentru anul 2017.

Galaxy S8 va avea un ecran fara margini si buton Home virtual integrat in acesta, cei de la Samsung intentionand sa ofere in avans unele functii pe care ar trebui sa le vedem in iPhone 8. Cei de la Samsung inearca sa aduca pe piata un smartphone cu aceste caracteristici inainte ca Apple sa il poata oferi, asta putandu-i creste substantial vanzarile.

V-am spus inca de ieri ca Galaxy S8 nu va avea port audio de 3.5mm integrat, exact precum iPhone 7, iar acum vedem si ca el va avea o functie pe care multi spera sa o gaseasca in iPhone 8. Aceste schimbari au fost anuntate pentru multe smartphone-uri Samsung, insa se pare ca Galaxy S8 va aduce ceea ce multi oameni au vazut doar prin concepte.

Acest Galaxy S8 cu schimbari radicale ar trebui sa fie lansat pe pietele globale in luna martie, dar lansarea ar putea fi amanata in cel mai rau caz cu inca o luna. Amanarea ar avea la baza faptul ca Samsung si-a schimbat radical procedurile de testare a smartphone-urilor pentru a se asigura ca ele nu mai explodeaza dupa ce sunt vandute catre clientii globali.

Galaxy S8 va avea ecran fara margini, buton Home virtual

In ceea ce priveste dimensiunile Galaxy S8, compania Samsung ar dori sa ofere ceva similar modelelor Galaxy S7 care au ecrane de 5.1 inch si 5.5 inch. Diverse zvonuri ne-au spus ca Samsung va lansa terminale care au ecranu de diagonala mai mare decat modelele anterioare, insa dimensiunile totale ale terminalelor ar urma sa fie extrem de apropiate de cele actuale.

“Since the phones have a record of burning up, it needs time for these phones to be verified as safe. How safe the phones turn out to be is more important than any hardware innovation. It will take about a month or two for people to actually start opening their pockets,”

Separat, Samsung isi pune mari sperante intr-un asistent virtual numit Viv, el urmand a-i face terminalele concurente cu cele care au Siri sau Google Assistant. Din pacate, Samsung ar fi luat decizia de a renunta la camera duala din Galaxy S8 din cauza costurilor de fabricatie prea mari, asa ca aceasta caracteristica a iPhone 7 Plus nu va fi regasita in dispozitivele coreenilor.

Acestea fiind spuse, nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand vom afla toate secretele Galaxy S8.

galaxy-s8-ecran-fara-margini