TOP 50 cele mai ascultate melodii la Beats 1 in 2016

Compania Apple a publicat astazi un top 50 al celor mai ascultate melodii la Beats 1 Radio in 2016 pentru a ne arata care sunt preferintele utilizatorilor. Vorbim despre 50 de melodii care au fost rulate in mod constant in cadrul postului Beats 1 Radio de catre DJ-ii companiei Apple, iar acum le puteti vedea intr-o singura lista.

Beats 1 Radio este postul creat de catre compania Apple pentru a atrage clienti spre Apple Music, el fiind disponibil gratuit pentru lumea intreaga. Cei care vor sa asculte din nou melodiile auzite la Beats 1 Radio trebuie sa cumpere un abonament Apple Music, iar multi au facut-o pentru a se bucura de experienta pe care o ofera acest serviciu.

Lista celor 50 de melodii extrem de populare in cadrul Beats 1 Radio in cursul anului 2016 este inceputa de catre Drake, Justin Timberlake si Rihanna. Drake a fost folosit in mod constant de catre compania Apple in reclame si pentru promovarea multor produse, asa ca prezenta sa in acest top nu est eabsolut deloc surprinzatoare pentru cineva.

Puteti accesa intreaga lista de meldoii populare ale Beats 1 Radio in 2016 urmand acest link, chiar si daca nu aveti un abonament Apple Music activ.

beats-1-top-5-melodii-2016