Plasturele inteligent care lupta impotriva stresului

Stresul este o parte a vietii moderne, dar efectul sau pe termen lung asupra sanatatii si productivitatii noastre poate fi dramatic. Stresul cronic te poate ucide literalmente, crescand riscul de infarct miocardic si accident vascular cerebral cu pana la 50%.

Plasturele Lief urmareste si optimizeaza rezistenta la stres prin cresterea variabilitatii naturale a ritmului cardiac (HRV), un biomarker de sanatate fizica si psihica. Un scor scazut HRV este legat de anxietate, distragere a atentiei si performante slabe – lucruri pe care majoritatea dintre noi vrem sa le evitam.

Forma plasturelui inteligent este proiectata pentru a se potrivi confortabil si in momentul in care indoiti trunchiul. Plasturele are doar 6 mm si se ataseaza simplu.

Plasturele te ajuta sa ramai calm si concentrat pentru a controla raspunsul natural de stres al corpului.

 

 

 Atunci cand corpul tau are nevoie de o “resetare” sau pauza, vibratii usoare sunt transmire prin plasture, observate si simtite fara nici un disconfort.

Lief uses short 3-minute biofeedback exercises or “doses” as a central training tool in building long-term results. By practicing throughout the day, you can maintain your physical and emotional resiliency while staying focused and balanced.

Dezvoltat cu ajutorul unei clinici din Stanford si UCB, aplicatia de suport Lief va ajuta sa va inregistrati emotii, comportamente si senzatii.

he app combines with Lief to uncover and untangle thinking patterns that are negatively affecting your body.

  • Thought Records
  • Progress reviews
  • Self-regulation toolkit
  • Audio exercises
  • Mood rating

Pur si simplu urmati instructiunile din aplicatie.Momentan, plasturele este in proces de finantare.