Apple a lansat aplicatia TV in AppStore

Aplicatia TV, gandita de catre compania Apple pentru a permite vizualizarea de filme si show-uri TV intr-un format mult mai simplu, a fost lansata ieri in AppStore de catre compania Apple. Cei din Cupertino le permit utilizatorilor care au instalat iOS 10.2 beta in propriile iPhone, iPad si iPod Touch sa instaleze aceasta aplicatie in propriile terminale.

Vorbim despre o aplicatie TV care este disponibila exclusiv in SUA si ajunge in AppStore doar pentru ca este o aplicatie navita a sistemului de operare iOS 10.2. Ea poate fi instalata doar de catre cei care au iOS 10.2, deoarece Apple nu o distribuie complet prin AppStore, ci doar faciliteaza activarea sa in lista de aplicatii disponibile in terminalele noastre.

Aplicatia TV este disponibila exclusiv in SUA in momentul de fata, deci o veti putea instala numai prin AppStore SUA, ea nefiind disponibila in Romaina. De altfel, este foarte greu de spus cand anume va ajunge aplicatia TV cu toate functiile sale si in Romania, acest lucru parand a fi putin probabil in urmatorii ani, din cauza faptului ca la noi nici nu se vand filme.

Acestea fiind spuse, puteti descarca aplicatia TV pentru iPhone, iPad si iPod Touch din AppStore SUA urmand acest link, insa numai daca aveti iOS 10.2 beta si daca aveti un Apple ID pentru SUA.

aplicatie-tv-appstore