iPhone 8 si iPhone 8 Plus – asa vor arata noile modele

Asa arata iPhone 8 fara buton Home si cu ecran intins dintr-o margine in alta a carcasei, sau cel putin aceasta este viziunea unui grafician talentat.

Cum arata iPhone 8 fara buton Home si cu ecran care se intinde de la o margine la alta a carcasei ? Ei bine uitati-va cu mare atentie la imaginea de mai jos si veti vedea cam care ar trebui sa fie diferenta intre actualul iPhone 7 si viitorul iPhone 8, care va avea un ecran OLED si buton Home virtual implementat in iOS 11.

Cam asta ar vrea sa ne ofere compania Apple in iPhone 8, impreuna cu o posibila camera care nu va iesi in afara carcasei, design-ul fiind unul foarte interesant. Terminalul ar putea avea si un ecran de diagonala mai mare, avand in vedere spatiu eliberat de integrarea unor senzori si a Touch ID in ecran in locul marginii.

Vorbim despre un design ambitios pe care Apple il poate face pentru iPhone 8, insa nu si pentru iPhone 7S, acest terminal urmand a avea acelsi design precum iPhone 7. Acest iPhone 8 ar urma sa fie vandut la un pret mai mare decat iPhone 7S, dar va fi disponibil si in cantitati mult mai limitate din cauza indisponibilitatii ecranelor OLED.

Sub iPhone 8 puteti vedea si cum ar arata un iPhone 8 Plus, acolo marginile fiind mai mici decat la actualul model, insa suficient de mari incat sa permita integrarea unei camere frontale, dar si a difuzorului. Acest iPhone 8 Plus ar putea avea un ecran de 5.8 inch, insa totul depinde de capacitatea celor de la Apple de a gasi suficiente ecrane de aceasta dimensiune.

Deci, ce parere aveti despre concept ?

iphone-8-fara-buton-si-margini

iphone-8-plus-fara-buton-si-margini