Apple lanseaza 2 noi reclame pentru Apple Watch

Zilele trecute compania Apple a lansat 2 reclame pentru Apple Watch 2, ea promovand modurile in care ceasul inteligent poate fi utilizat de catre clientii sai intr-o varietate de situatii. Apple punea in evidenta functiile de fitness pe care Apple Watch 2 ni le pune la dispozitie, iar acele doua reclame au fost completate de inca 2 bazate pe aceeasi tematica.

Mai jos puteti vedea cele doua noi reclame pe care cei de la Apple le-au publicat, ele fiind la fel de scurte precum primele si prezentand idei similare.

https://www.youtube.com/watch?v=hCDjVhtodRQ

https://www.youtube.com/watch?v=LIezs029Tno

Articolul precedent15 Toughest Heroines – jocuri recomandate de Apple
Articolul următorIata cum blochezi iCloud spam chiar acum
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.