Apple Watch 2 este promovat cu 2 noi reclame

Pentru a promova Apple Watch 2 in Marea Britanie in perioada sarbatorilor de iarna, compania Apple a publicat doua noi reclame menite sa prezinte functiile ceasului inteligent. In clipurile video de mai jos le puteti vedea, prima avand denumirea Go Play pentru a promova folosirea in timpul jocurilor sportive, in timp ce a doua se numeste Go Run si promoveaza functiile de fitness.

Ambele reclame au doar 15 secunde lungime si prezinta esentialul in functionalitatea pe care o ofera in Apple Watch 2 al companiei Apple pentru utilizatori. Pana acum Apple Watch 2 a fost destul de greu de gasit in magazinele Apple, insa din moment ce el este promovat de catre americani, este clar ca stocurile s-au imbunatatit considerabil.

https://www.youtube.com/watch?v=4F86xEW3ojw

https://www.youtube.com/watch?v=-gnL9cHPqzw

Articolul precedentHitman: Sniper – este vandut in continuare la reducere in App Store
Articolul următorGalaxy S8 – asa ar putea arata (VIDEO)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.