Amazon si Alibaba vor Intra OFICIAL in Romania

Amazon si Alibaba vor intra in mod oficial in Romania, cei cele doua magazine online uriase fiind deja in discutii pentru a ajunge si pe piata din tara noastra.

Amazon romania

Amazon. Unul dintre cele mai mari retaileri de pe planeta isi pregateste intrarea pe piata din Romania, iar cei de la Alibaba ii urmeaza, sau cel putin asta sugereaza o serie de informatii aparute astazi. Conform reprezentantilor unuia dintre cele mai mari parcuri logistice din Romania, atat Amazon, cat si Alibaba isi vor deschide depozite in tara noastra, iar de aici pana la deschiderea unui magazin online este doar un singur pas spre concurenta cu eMAG.

Amazon. Americanii au deja centre in Romania in care lucreaza foarte multi oameni, dar pentru nimic legat de vanzari online in tara noastra, ci pentru diverse alte proiecte, deci compania ar urma sa isi extinda activitatea. Deschiderea unui depozit al Amazon in Romania este o dovada clara a dorintei americanilor de a face comert, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru cei de la Alibaba, care au inceput sa faca din ce in ce mai multi bani in Asia.

Amazon si Alibaba vor Intra OFICIAl in Romania

Amazon. Bucuresti este orasul in care vor fi deschise primele depozite ale celor doi giganti, insa se pare ca lucrurile nu st vor intampla chiar imediat, ci in urmatorii ani, deci va mai fi ceva de asteptat. Foarte multa lume asteapta intrarea Amazon in Romania, iar venirea lor impreuna cu cei de la Alibaba ar putea aduce posibilitatea de a cumpara produsele chinezesti mult mai ieftin decat pana acum, desi asta nu inseamna ca ele vor fi neaparat si mai bune.

Amazon. Daca gigantul va intra in Romania, impreuna cu Alibaba, atunci presiunea cea mai mare va fi pusa pe cei de la eMAG si Altex, care acu  domina poata, dar n-o vor face dupa ce Alibaba si Amazon vor intra in Romania. Acum ca anuntul oficial privind intrarea acestor companii in Romania a fost facut, ramane doar de vazut cat va mai dura pana cand Amazon isi va deschide oficial depozitul de aici, si cand va deschide magazinul online din tara noastra.