Apple angajeaza ingineri ai Here Maps

Compania Apple a angajat nu mai putin de 6 ingineri ai Here Maps pentru a imbunatati Apple Maps in intreaga lume, nu doar in SUA si alte tari importante. Here Maps a fost cumparata de catre un consortiu format din Audi, BMW si Mercedes acum cateva luni, insa cei de la Apple au reusit sa le “fure” cativa ingineri importanti in ultima jumatate de an.

Toti acesti ingineri lucreaza pentru Apple in Berlin, acolo unde compania americana si-ar fi deschis cel putin un birou si cel putin pentru a imbunatati Apple Maps. In 2015 companiei Apple i s-a propus sa cumpere HERE Maps, insa a refuzat, asa ca acum angajeaza doar inginerii importanti care au contribuit la cresterea serviciului.

Contactati de catre presa, niciunul dintre cei 6 ingineri nu a dorit sa dezvaluie la ce lucreaza in cadrul Apple, insa este destul de clar pe ce se vor concentra ei. Compania Apple a fost aspru criticata de catre foarte multi utilizatori din cauza deficientelor Apple Maps, asa ca angajarile lor probabil au rolul de a rezolva unele dintre aceste probleme.

Acum cateva luni s-a zvonit ca Apple ar fi creat biroul din Berlin pentru a dezvolta masina autonoma si inteligenta, insa acum se pare ca de fapt inginerii se vor concentra pe altceva. Cum va reusi Apple sa imbunatateasca Apple Maps cu ajutorul acestor ingineri este greu de spus, insa angajarea lor sigur va aduce unele beneficii in viitor.

apple-maps-ingineri-here-maps