Cel mai scump iPod costa 200.000 de dolari

Cel mai scump model al iPod costa nu mai putin de 200.000 de dolari pe cel mai cunoscut website de licitatii din intreaga lume, iar in imaginea de mai jos il puteti vedea. Vorbim despre un iPod Classic din prima generatie, el fiind pastrat in ambalajul original, sigilat, si perfect de pus intr-un muzeu, conform vanzatorului acestui produs.

Vorbim despre un model care are 5 GB spatiu de stocare si poate stoca pana la 1000 de melodii, asa cum promisese Steve Jobs in momentul lansarii sale. Vorbim despre peste 1 deceniu de cand acest produs a aparut pe piata, iar cei care isi doresc un asemenea dispozitiv vor trebui sa plateasca o suma considerabila pentru a il detine.

Pretul cerut pentru acest iPod Classic este, desigur, extrem de exagerat, chiar daca vorbim despre o unitate care a fost pastrata, teoretic, in conditii excelente. Chiar daca produsul este prezentat ca fiind in cutia originala si ca este sigilat, abia dupa deschiderea sa cumparatorul av afla in ce conditii se afla intr-adevar dispozitivul.

Ca sa fiu sincer, nu stiu cine ar putea plati 200.000 de dolari pentru un iPod Classic, insa din moment ce dispozitivul este listat pentru vanzare, este clar ca exista oameni interesati sa cumpere obiecte de acest gen.

“FOR YOUR CONSIDERATION IS 1 AMAZING MUSEUM CONDITION, EARLY RELEASE, OF THE HISTORIC APPLE iPOD CLASSIC IN IT’S ORIGINAL FACTORY PLASTIC WRAP…!!! THIS WOULD MAKE A GREAT ADDITION TO ANY COLLECTION OF HISTORIC ITEMS…!!!”

ipod-200-000-dolari