Prima Pagina iPhone Vanzarile iPhone sunt mai mici decat se estima

Vanzarile iPhone sunt mai mici decat se estima

Vanzarile iPhone in intreaga lume par sa fie mai mici decat se estima initial, sau cel putin asta dau de inteles partenerii asiatici ai Apple. Conform unei publicatii asiatice, veniturile partenerilor Apple care produc diverse componente pentru iPhone au inceput sa scada in ciuda faptului ca vorbim totusi despre perioada sarbatorilor de iarna.

Aceasta este perioada in care, in mod traditional, vanzarile terminalelor iPhone inregistreaza cele mai mari valori din cursul intregului an, insa lucrurile sunt diferite acum. Conform partenerilor Apple, vanzarile au scazut simtitor fata de aceeasi perioada a anului trecut, astfel ca partenerii Apple au si incasari mai mici din aceasta cauza.

Pe rotal, partenerii asiatici ai Apple au intrat in cea de-a treia luna de scaderi consecutive ale incasarilor din cauza comenzilor mai mici pentru componente dedicate iPhone. Desi mai toti se asteptau ca iPhone sa se vanda in cantitati foarte mari, compania Apple nu a reusit sa convinga extrem de multe persoane sa faca acest lucru, iar partenerii sai sufera din aceasta cauza.

Desi cei de la Apple au avertizat in repetate randuri ca performantele propriilor parteneri n-au legatura cu performantele produselor proprii, situatia a cam stat asa de fiecare data. Atunci cand partenerii Apple au avut incasari slabe, ele au avut legatura cu o scadere a vanzarilor de terminale iPhone, asa ca lucrurile nu par sa stea grozav pentru Apple.

“Taiwanese companies seen as a bellwether for the global information technology industry are struggling to boost earnings, as gains in semiconductors and LCD panels fail to offset weak sales of iPhone-related products.┬áNovember revenue for 19 leading Taiwanese IT businesses totaled 1.11 trillion New Taiwan dollars ($34.9 billion), down 0.04% from the same month a year earlier.”

iphone-vanzari-mici

 • RaduD

  E clar, Apple trebuie sa umble serios la calitate si atractivitate…

 • tudorel

  Si la prete domne, la pretele de pe cutie trebe sa mai umble nitel

 • Cristi

  Vanzarile sunt mai mici pentru ca stocurile au fost mici… Acum 2 ani nu voia nimeni Plus, acum toti au vrut Plusuri nu cele simple.

 • Lucian Palievici

  Stocurile sunt la fel, se gaseste iPhone 7 peste tot. Pretul e insa nejustificat (avand in vedere ca materialele nu mai sunt ca in 6S), design-ul aproximativ la fel, putine motive sa faci upgrade (chiar si de la 6).
  7 Plus mi se pare caramida, sa-l cumperi doar pentru camera mi se pare o prostie.

 • Lucian Palievici

  Calitatea safirului (asta la exterior) pun pariu ca sunt si la interior destule.