watchOS 3.1.1 a fost retras de catre Apple

La mai putin de 2 zile din momentul lansarii watchOS 3.1.1, compania Apple a decis sa retraga aceasta versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch. V-am spus aseara ca unii clinenti care detin Apple Watch 2 au sesizat ca ale lor smartwatchuri se blocheaza in timpul procesului de instalare a noii versiuni a sistemului de operare.

Problema are legatura stricta cu Apple si din pacate nu poate fi rezolvata decat prin trimiterea ceasului intr-un centru de reparatii al celor din Cupertino. Sistemul sau de operare trebuie reinstalat folosind portul de diagnostic special creat de catre Apple, asa ca toti clientii care au aceasta problema vor ramane temporar fara ceas.

Compania Apple nu a oferit explicatii dupa retragerea watchOS 3.1.1 de la instalare, asa ca nu stim nici macar cand va fi relansata aceasta versiune a sistemului de operare. Apple trebuie sa descopere cauza problemelor clientilor sai si mai apoi sa repuna in distributie watchOS 3.1.1, sau o versiune anterioara, care nu strica Apple Watch 2.

Apple Watch 2 a fost versiunea afectata cel mai mult din cauza acestei probleme a watchOS 3.1.1, restul unitatilor instaland actualizarea fara probleme. Acestea fiind spuse, in cazul in care aveti un Apple Watch 2, sau alt model, si asteptati sa instalati watchOS 3.1.1, atunci va trebui sa maia veti rabdare deoarece actualizare va fi disponibila abia in zilele urmatoare.

watchos-3-1-1-scos-vanzare

Articolul precedentSky Gamblers: Air Supremacy este disponibil la oferta
Articolul următorVanzarile iPhone sunt mai mici decat se estima
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.