eMAG: oferte iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu 700 LEI pret redus

eMAG are oferte la iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu preturi reduse cu pana la 700 LEI la modele noi si resigilate disponibile in magazinul online.

eMAG are astazi oferte extrem de interesante la iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reducere de pana la 700 LEI in aceasta pagina si aceasta pagina a website-ului sau. Da, ati citit bine, exista oferte cu pret redus la eMAG atat la iPhone 7, cat si la iPhone 7 Plus, insa nu vorbim si despre modelele jet black, acestea fiind in continuare greu de gasit, deci nimeni nu aplica reduceri pentru ele acum.

Incepem cu terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi care sunt in oferta la eMAG in momentul de fata in aceasta pagina, reducerile pentru ele fiind de pana la 300 LEI astazi. Vorbim despre 26 de modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care cei de la eMAG le vand in momentul de fata in magazinul online, ofertele pentru ele fiind, uneori, chiar mai bune decat in Apple Store.

Acum ajungem la iPhone 7 resigilate pe care eMAG le are in oferta astazi, pretul pentru ele fiind redus cu pana la 700 LEI, cea mai mare reducere de pana acum, in aceasta pagina. Da, sunt terminale resigilate, insa cei de la eMAG le verifica foarte bine inainte de a le repune in vanzare, deci beneficiati de un deal foarte bun pentru ele, preturile fiind mult mai bune decat cele standard.

eMAG are oferte iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu 700 LEI pret redus

Desi eMAG are la momentul scrierii acestui articol oferte la iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu preturi reduse cu pana la 700 LEi, ele sunt de foarte scurta durata. In general, terminalele care sunt atat de cautate se vand extrem de repede, asa ca ofertele eMAG se vor epuiza extrem de rapid, deci cumparati rapid ceea ce va intereseaza, pentru ca s-ar putea sa nu mai gasiti mai tarziu.

eMAG are in oferta multiple modele ale iPhone 7 in stoc si la oferta, insa in cazul iPhone 7 Plus lucrurile stau diferit din cauza cererii foarte mari. Este surprinzator ca iPhone 7 este in oferta la cei de la eMAG in momentul de fata, deci stocurile cresc, insa chiar si asa, de Craciun foarte multa lume va dori aceste terminale, asa ca va recomand sa cumparati acum ce doriti.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina a celor de la eMAG gasiti oferte la iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi care au reducere de pana la 300 LEI, iar in aceasta pagina gasiti terminale iPhone 7 resigilate la eMAG, care au, la momentul scrierii acestui articol, reducere de pana la 700 LEI.

emag-oferta-iphone-7-reducere-700-lei