Prima Pagina macOS macOS 10.12.2 rezolva problemele bateriei MacBook Pro

macOS 10.12.2 rezolva problemele bateriei MacBook Pro

In ciuda faptului ca Apple a facut o schimbare stupida in macOS 10.12.12, cei care au instalat actualizarea sustin ca problemele bateriei MacBook Pro cu Touch Bar s-au rezolvat. V-am spus zilele trecute ca Apple a eliminat sistemul care estimeaza autonomia bateriei de care urmeaza sa aiba parte utilizatorii, deoarece ea estima in mod gresit perioada de folosire.

Totusi, in urma eliminarii acestui sistem, utilizatorii noilo MacBook Pro cu Touch Bar sustin ca autonomia macOS 10.12.2 este mai buna decat cea a versiunilor anterioare. In aceasta idee, se pare ca trucul gandit de catre compania Apple a functionat, iar clientii sai par sa fie multumiti de perioada de folosire pe care o obtin acum pentru noile laptopuri Apple.

Cei care monitorizau autonomia bateriei MacBook Pro cu Touch Bar folosind diverse aplicatii, au sesizat ca dupa instalarea macOS 10.12.2, consumul general al laptopurilor a scazut. In aceasta idee, aplicatii de monitorizare a bateriei afiseaza acum perioade de folosire de pana la 9 ore pentru noile modele de laptopuri Apple, adica aproape de ceea ce promite compania.

Apple nu a vorbit despre eventuale imbunatatiri ale modului in care noile MacBook Pro administreaza energia bateriei, sau daca a fost redus consumul de energie. In aceasta idee, ramane de vazut cam cata lume va confirma ceea ce spun acum doar unele dintre persoanele care au instalat macOS 10.12.2 pe propriile laptopuri.

“Ok it is official. macOS Sierra 10.12.2 fixed my battery. I am up back to 9-10 hours of regular use. Before updating, idle power consumption was not going lower than 6 watts. On macOS Sierra 10.12.2, it is now <4 watts at 60% brightness with the ambient light sensor on.┬áBefore the update was getting 7-9 hours with 50-60% brightness. Now getting >10 hours with 70-75% brightness with the same workload (Wi-Fi and Bluetooth on of course).”

macos-10-12-2-autonomie

 • Srb Srb

  Confirm ! Au redus consumul

 • Srb Srb

  Deja toate problemele au fost rezolvate ! bootcamp/problemele afisarii si acum si bateria. Este the best of the best

 • Nicos

  10.12.1 era varza pe toate modelele. Totul perfect acum

 • radu

  @srb srb. Cum ai instalat windows pe el ? Prin bootcamp sau altceva ? Folosesc niste aplicatii care merg doar pe windows si trebuie sa l instalez.

 • durusmihai

  Mai aveti si altii problema cu mail urile care nu se trimit si tot dau pop up pe ecran?… ma exaspereaza deja si nu stiu cum sa scap de ea

 • Srb Srb

  bootcamp. Dar poti incerca acele aplicatii si prin parallels

 • Srb Srb

  momentan nu

 • Srb Srb

  Shorcut folositoare utilizand touchbar:https://www.youtube.com/watch?v=N1FXaUI_29E

 • Srb Srb

  bun bun, e bine ca nu mai trebuie sa bootezi in windows