Inlocuirea unei casti AirPods costa 69 de euro

Castile AirPods au fost lansate aseara de catre compania Apple si stocul initial a fost epuizat in doar cateva minute dupa deschiderea comenzilor online pentru noul produs. Vorbim despre o pereche de casti AirPods pentru care compania percepe un pret de 159 de dolari, sau 179 euro, foarte mare in comparatie cu alte casti Bluetooth disponibile in momentul acesta pe piata.

Avand in vedere ca vorbim despre o pereche de casti fara fir, foarte multa lume s-a intrebat cat va percepe compania Apple pentru inlocuirea uneia dintre castile pierdute. Ei bine, compania Apple anunta ca va percepe 69 de dolari, si probabil euro, pentru a inlocui o casca AirPods pierduta de catre client, deci mai putin de jumatate din pretul total al produsului.

In cazul in care pierdeti carcasa in care pot fi stocate si incarcate castile AirPods, compania Apple percepe un pret de 49 de dolari, sau probabil euro, pentru a o inlocui. Acest pret se aplica atat pentru carcasele care inca se afla in perioada de garantie de 1 an, cat si pentru cele care au iesit din garantie, deci vorbim despre un pret unic perceput de catre compania Apple.

In cazul in care castile AirPods au o baterie cu autonomie redusa, Apple va inlocui casca, sau doar bateria, gratuit daca ea se afla in perioada de garantie standard de 1 an. Daca aceasta perioada a fost depasita, atunci Apple va percepe un pret de 69 de dolari pentru inlocuire, cel standard pentru a inlocui doar una dintre castile pe care cei din Cupertino le vand.

airpods-pret-inlocuire

4 COMENTARII

  1. Da este foarte frumos din partea lor, dar sa nu uitam prețul care este foarte mare doar pentru niște casti prin dinte albastru :)))