Super Mario Run are protectie pentru jailbreak

Super Mario Run nu functioneaza pe terminalele cu jailbreak pana cand instalati un anumit tweak din AppStore, dar nici pe unele fara jailbreak activ.

Super Mario Run a fost lansat cu doar o ora in urma in AppStore, jocul fiind extrem de cautat de catre zeci de milioane de posesori de iDevice-uri din intreaga lume. Nintendo s-a tinut de cuvant si a lansat Super Mario Run astazi, insa jocul vine si cu o surpriza neplacuta pentru cei care au jailbreak, sau care au avut si au renuntat la el de nu foarte mult timp.

Mai exact, Super Mario Run nu merge pe iPhone, iPad sau iPod Touch care au jailbreak, dar nici pe cele care au avut si pentru care nu s-a facut un restore pentru a renunta la jailbreak. Aplicatia Super Mario Run refuza sa functioneze pe terminalele care au jailbreak, sau au avut, dar nu au fost curatate complet, multa lume fiind frustrata din aceasta cauza.

Cei de la Nintendo anuntasera ca vor avea masuri de securitate exceptionale in Super Mario Run, astfel ca jocul functioneaza numai cu o conexiune de internet activa. Totusi, Nintendo nu a spus ca Super Mario Run va avea si protectie pentru jailbreak, asa ca foarte multi utilizatori au constatat cu dezamagire ca au descarcat jocul degeaba in terminale.

Super Mario Run nu merge pe iDevice-urile cu jailbreak

Ei bine, descarcarea nu este chiar degeaba, deoarece Super Mario Run poate fi jucat chiar si cu jailbreak, insa pentru asta trebuie instalat un tweak numit tsProtector. Instaland acest tweak si activand aplicatia Super Mario Run din meniul sau de setari, aceasta va functiona fara probleme chiar daca aveti jailbreak facut, dar tot numai cu o conexiune de internet.

Cei care au avut jailbreak si nu l-au sters complet, nu vor putea juca Super Mario Run deoarece aplciatia va refuza sa functioneze pe terminalele lor. Singura solutie in acest sens ar fi un restore si o repunere a tuturor datelor fara a refolosi un backup, procedura in sine fiind complicata doar pentru a instala Super Mario Run pe propriile iDevice-uri.

Super Mario Run poate fi descarcat din AppStore urmand acest link.

super-mario-run-iphone-jailbreak