iOS 10.2.1 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2.1 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad cu doar cateva minute in urma, compania Apple oferindu-le utilizatorilor obisnuiti posibilitatea de a instala aceasta versiune a sistemului de operare. Aseara Apple a lansat iOS 10.2.1 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, astfel ca astazi si utilizatorii obisnuiti au acces la el.

Din pacate, am aflat inca de aseara ca iOS 10.2.1 beta 1 nu aduce schimbari majore pentru utilizatori si nici vreuna de performante, asa ca nu va asteptati la asa ceva. In aceasta idee, este putin probabil ca iOS 10.2.1 public beta 1 sa aduca vreo modificare, din moment ce vorbim despre exact acelasi build, dar oferit in mod public pentru noi.

Daca aveti deja instalat un profil public beta pentru iOS 10, atunci iOS 10.2.1 public beta 1 va aparea automat in meniul pentru Software Update, Actualizare Software al iOS. Puteti accesat acest meniu prin Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmati instructiunile prezente pe ecran.

UPDATE: macOS 10.12.3 public beta 2 a fost lansat.

ios-10-2-1-public-beta-1