iPhone 5S costa doar 150 de dolari in SUA

iPhone 5S este vandut la un pret minim istoric in SUA, un cunoscut lant de magazine comercializand produsul Apple la pretul de numai 150 de dolari. Vorbim despre o reducere de 300 de dolari fata de pretul de baza, conform acestui magazin online, 450 de dolari fiind pretul la care produsul este in mod normal comercializat pentru clienti.

Black Friday a trecut, asa ca vorbim doar despre o reducere de Craciun oferita pentru cei interesati sa cumpere iPhone 5S, valoarea dispozitivului fiind una foarte mica. Daca este sa fiu sincer, as spune ca acesta este cel mai bun deal pentru produse Apple disponibil in momentul de fata, deoarece pretul de 150 de dolari este excelent, chiar daca vorbim despre un smartphone vechi de 4 ani.

Vorbim despre un iPhone 5S care este vandut decodat si fara un abonament de telefonie mobila, astfel ca oricine il cumpara acum, il va putea folosi direct dupa achizitie. Nu stiu daca iPhone 5S a mai fost vandut vreodata la un asemenea pret undeva in lume, insa la Walmart, in SUA, il puteti cumpara la un pret excelent, cat inca mai sunt stocuri.

Cei de la Apple vor probabil sa scape de stocurile existente de terminale iPhone 5S, asa ca vand dispozitivele la pret extrem de mic, deci daca aveti rude in SUA, le puteti da de stire. In aceasta pagina gasiti terminalul iPhone 5S la pretul de 150 de dolari, in Romania el costand de 2 ori mai mult, de exemplu.

iphone-5s-150-dolari-walmart