Super Mario Run a fost lansat in AppStore

Super Mario Run a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch astazi, jocul Nintendo putand fi descarcat gratuit, dar nu este complet are nevoie de internet.

Super Mario Run a fost lansat oficial in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, lansarea fiind anuntata pentru ora 10:00, ora Romaniei. Super Mario Run este versiunea pentru iOS a unuia dintre cele mai celebre jocuri lansate vreodata de catre compania Nintendo, el fiind asteptat de zeci de milioane de oameni de pe planeta.

Super Mario Run este gandit ca un joc de tip freemium, adica un joc pe care il putem descarca gratuit din AppStore, dar pentru care vom plati in-app purchase-uri. Cei de la Nintendo au anuntat ca urmeaza sa ne permita sa jucam gratuit doar cateva prime niveluri ale Super Mario Run, restul fiind vandute prin intermediul unui in-app purchase care ne ofera acces la intregul continut.

Acest in-app purchase care deblocheaza intregul continut al Super Mario Run va costa 10 euro si este implementat de friga piratarii jocului. Cei de la Nintendo se tem ca Super Mario Run urmeaza sa fie piratat la scara larga dupa lansare pentru a nu se plati acel in-app purchase, astfel ca el va necesita folosirea unei conexiuni de internet pentru a fi jucat, asa ca nu il veti putea juca offline.

Super Mario Run a fost lansat in AppStore

Super Mario Run este descris de catre dezvoltatorii de la Nintendo drept un joc pe care il puteti juca cu o singura mana, insa acest lucru este vizibil oricum in clipul video de mai jos. Super Mario Run va oferi gameplay-ul pe care majoritatea il stiti deja, adica va trebui sa controlati celebrul personaj Mario in timp ce navigheaza prin vasta lume virtuala a jocului.

“A new kind of Mario game that you can play with one hand. In this game, Mario constantly moves forward through the courses while you use a variety of jumps to navigate. Mario will behave differently depending on the timing of your taps, so it’s up to you to show off particularly smooth moves, gather coins, and reach the goal.”

Conform dezvoltatorilor, personajul principal al Super Mario Run se va comporta diferit in functie de apasarile pe care le facem pe ecran, deci avem o multitudine de miscari la dispozitie. Separat, va trebui sa adunam cat mai multi banuti de aur in Super Mario Run si sa indeplinim fiecare obiectiv pentru a ajunge la finalul fiecarui nivel si a avansa la cel urmator.

Super Mario Run este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal din AppStore, urmand acest link. Daca aplicatia nu va apare deocamdata ca fiind disponibila pentru descarcare, va trebui sa asteptati ca modificarea sa se propage in intreaga lume.

18 COMENTARII