iOS 8.4.1 si iOS 9.3.2/5 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita dupa multe saptamani de testare beta. Pentru ca vorbim despre o noua actualizare majora, cineva s-a gandit sa ne arate o comparatie a performantelor intre ea si alte trei versiuni vechi, dar foarte importante.

Vorbim despre iOS 8.4.1, iOS 9.3.2 si iOS 9.3.5, ele fiind ultimele lansate pentru fiecare dintre cele doua serii ale sistemului de operare iOS 8 si iOS 9. Vorbim despre versiuni care au performante mai bune decat cele ale iOS 10.2, insa diferenta nu este colosala chiar si in cazul terminalelor vechi, care au hardware mai slab.

Compania Apple a reusit sa ofere performante foarte bune pentru iOS 10.2 pe majoritatea iPhone, iPad si iPod Touch-urilor sale, iar acest lucru este vizibil. Daca va uitati la clipurile video de mai jos veti vedea ca iOS 10.2 ofera performante mai bune, insa diferenta dintre el si cele anterioare nu este colosala, asa cum se asteapta foarte multa lume.

3 COMENTARII

  1. Pe i 6s+ merge ok dar pe 5s se cam bâlbâie !!! Iar faza cu bluetooth-ul Rămâne la fel ! Se blochează și ecranul și nu Răspunde la nici o comanda pana in momentul in care se deconectează și se reconecteaza !!