iOS 8.4.1 si iOS 9.3.2/5 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita dupa multe saptamani de testare beta. Pentru ca vorbim despre o noua actualizare majora, cineva s-a gandit sa ne arate o comparatie a performantelor intre ea si alte trei versiuni vechi, dar foarte importante.

Vorbim despre iOS 8.4.1, iOS 9.3.2 si iOS 9.3.5, ele fiind ultimele lansate pentru fiecare dintre cele doua serii ale sistemului de operare iOS 8 si iOS 9. Vorbim despre versiuni care au performante mai bune decat cele ale iOS 10.2, insa diferenta nu este colosala chiar si in cazul terminalelor vechi, care au hardware mai slab.

Compania Apple a reusit sa ofere performante foarte bune pentru iOS 10.2 pe majoritatea iPhone, iPad si iPod Touch-urilor sale, iar acest lucru este vizibil. Daca va uitati la clipurile video de mai jos veti vedea ca iOS 10.2 ofera performante mai bune, insa diferenta dintre el si cele anterioare nu este colosala, asa cum se asteapta foarte multa lume.

Articolul precedentSuper Mario Run a fost lansat in AppStore
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 15.12.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.