Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Galaxy S8 are cititor de amprente in carcasa

Galaxy S8 are cititor de amprente in carcasa

Galaxy S8 va avea un cititor de amprente implementat in carcasa, va fi lansat fara buton Home, dar va avea un iris scanner incorporat.

Galaxy S8 vine cu o schimbare extraordinar de stupida, conform unor informatii aparute astazi, cei de la Samsung intentionand sa relocheze cititorul de amprente. Avand in vedere ca Galaxy S8 ar urma sa fie lansat cu un ecran care acopera intregul panou frontal, butonul Home ar urma sa dispara din locatia sa obisnuita, el urmand a fi inlocuit cu unul virtual.

Inlocuirea butonului Home fizic cu unul virtual in Galaxy S8 nu ar urma sa aduca si un cititor de amprente implementat sub ecran, ci in carcasa dispozitivului. Da, ati citit bine, cel mai recent zvon privind Galaxy S8 indica faptul ca Samsung va integra cititorul de amprente in carcasa, sub camera, pentru a facilita securizarea cu o amprenta.

Aceasta schimbare stupida a fost facuta acum cativa ani pentru prima oara, iar cei de la Samsung o vor aplica si la Galaxy S8 pentru ca nu are vreo logica sa oferi o experienta buna. De ce sa le permiti oamenilor sa-si scaneze foarte usor amprentele uitandu-se exact unde pun degetul, cand poti sa-i fortezi sa pipaie spatele carcasei pana se plictisesc.

Galaxy S8 are cititor de amprente in carcasa

Totusi, pentru a nu face schimbarea foarte greu de suportat, Galaxy S8 ar urma sa aiba un iris scanner incorporat in panoul frontal, asa cum s-a intamplat si cu Galaxy Note 7 in trecut. Aceasta modificare a Galaxy S8 ar permite deblocarea foarte rapida a dispozitivului, iar cei care s-ar putea plange de noua locatie a cititorului de amprente ar putea trece cu vederea schimbarea.

Ca sa fiu siner, Daca Galaxy S8 va avea ambele tipuri de componente pentru securizarea terminalelor, atunci probabil putina lume il va mai folosi pe cea integrata in carcasa. Este mult mai usor sa ti se scaneze retina decat sa cauti un buton pe carcasa Galaxy S8, asa ca macar Samsung ofera alternative pentru cei care nu doresc o schimbare atat de stupida.

Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce urmeaza sa aiba loc la Mobile World Congress 2016, unde va fi prezenta si Apple pentru prima oara in foarte multi ani.

galaxy-s8-cititor-amprente-carcasa

 • Guldur

  Pai nu s capabili sa puna cititorul de amprente sub ecran. Asteapta sa l puna Apple si apoi ei doar copiaza. De ce sa investeasca ei bani in cercetare cand mult mai ieftin sa copiezi. Oricum clientii cumpara samsung indiferent cat de penibila e ca si companie. Oamenii voteaza Trump indiferent cat de penibil e. So….

 • Srb Srb

  Este normal sa vina asa ceva Samsung…ADN din cadrul companiei este – o infinitate de posibilitati=confuzie maxima pt utilizator

 • Srb Srb

  Cand esti sarac,votezi si cumperi de la cel ce iti ofera cat mai multe

 • Mircea Radulescu

  Înseamnă că de săraci am votat 45 % cu PSD 🙂

 • 40% dintre romani au fost prezenti la vot si 45% au votat cu PSD, deci mai putin de 20% din populatia tarii.

 • Srb Srb

  :))

 • George89

  De ce aceasta implementare e stupida? Multe terminale au cititorul de amprente pe spate sub camera (Pixel, Xiaomi, Huawei, LG) și chiar e ușor de folosit….. după un timp mișcarea devine ceva natural

 • E stupid.

 • George89

  Las-o naiba de treaba ca se pare ca nu ne duce capul în materie de IT mai mult de atât…… Vorbești mult și foarte prost
  Mai omule te ai gândit asa puțin înainte de a comenta în capul tău ca costul de producție e mult prea mare în cazul lui S8, având în vedere ca în aparenta va avea foarte multe noutăți?
  Samsung nu e capabila sa implementeze cititorul de amprente sub ecran? Oamenii ăștia au făcut ecrane curbate și au introdus tehnologie DSLR în smartphone uri, sunt foarte capabili….. Samsung investește în cercetare și dezvoltare mult mai mult decât Apple
  Dar și oamenii cumpăra Apple indiferent cât de penali ar fi copiind mai mereu… Probabil ca nici Apple nu e capabila de a face un terminal fără bezel, așteaptă sa facă Samsung ca să copieze

 • George89

  Poate ție ți se pare stupid, dar multora le place, pe mine nu ma deranjează, mai ales când scap de butonul home

 • Eu vorbesc in nume propriu. Sper sa nu o ia si Apple pe carari gresite cu tampenia asta. Xiaomi a demonstrat ca poti face lucrurile cu cap.

 • George89

  Bun, probabil ca ție nu îți place unde e amplasat, dar cum am mai spus userului de mai sus, costul de producție poate e foarte mare în cazul lui S8 și au optat pentru aceasta varianta… și eu as fi preferat un cititor de amprente sub display
  La Xiaomi nu e mare brânză totul au și ei destule probleme… cat despre Apple cine știe, poate o sa facă la fel

 • Badea

  Nu Apple este compania capabilă sa pună cititorul de amprenta sub ecran.Apple cumpără aceasta tehnologie de la alții capabili care au reusit sa faca asta. Momentan doar Xiaomi a folosit aceasta tehnologi, dar probabil in 2017-2018 vor venii mai multi producatori cu aceasta tehnologie implementata in telefoane si ghici ce, toți vor cumpără de la acelasi producător NU VOR COPIA APPLE.

 • V.P

  Cand esti bogat votezi in functie de propriile interese , in mare cei bogati din tara noastra sunt extrem de limitati .

 • Srb Srb

  propriile interese sunt PSD si cam atat…restul sunt prea mici sa te ajute. In ziua alegerilor in vacante la mare la soare…nu in sudoare

 • Mr. Tambourine Man

  18% mai exact. Asistații și pensionarii nostalgici

 • obiectiv sau nu

  Eu tocmai ce mi-am luat huawei mate 9, m-am jucat cu senzorul de ameprenta si nu e deranjant deloc. Maine predau aifon 6sâul pentru ca 7-le nu merita atentia mea. Sotia mea are 7 si deja i s-a stricat cablul de la incarcator tinand cont ca a stat numai in priza si nu a fost “smucit” sau ceva de genul. Faptul ca voi considerati relevanta trecerea de la 6s la 7 (nu 7 plus) fie o faci ca e la moda iphone-ul fie ca esti obligat. Ca si tech geek in nici un caz.

 • Viorel Preda

  Nu știm cum va funcționa tehnologia asta, așa că e prea devreme să ne pronunțăm. V-ați gândit că poate implementarea senzorului în ecran nu este fezabilă deocamdată? V-ați gândit dacă pe carcasa ar putea exista o suprafață mare de citire a amprentei? Va-t-il gândit că poate S8 ar putea citi amprenta palmei cu marginile carcasei în momentul în care ar fi luat în mână?

  Dacă soluția aleasă va fi cea în care S8 se va debloca în momentul în care va fi luat în mână, chiar aș vrea să văd reacțiile celor care astăzi critică Samsung.
  Voi criticați Samsung pentu absolut orice, fie că face, fie că nu face. În schimb, orice face Apple “era și normal să fie așa”, sau indulciți realitatea la cote ireale. Nu am văzut atâta înverșunare când a apărut carcasa de iPhone cu cocoașă 🙂

 • Srb Srb

  Im glad that I stopped being a Sammy fan there so much better phonescompanies than Sammy. If you guy are debating of switching or dropping it you should you’ll never look back

 • sorin

  Deci ai fost fan Samsung ? LOL

 • Srb Srb

  am fost pe lumea cealalta

 • sorin

  Te apropii din nou , dupa cum ne-ai dat de inteles !

 • Srb Srb

  ideea este ca sunt cam singurul om de pe Pamant, care stie cum este pe lumea cealalta,asa ca..

 • Anonim

  Este foarte comod pe spatele telefonului , nu trebuie sa pipăi ! te obișnuiești instant.

 • Anonim

  Eu zic să rămâi acolo cu Steve la o bere !😂