Galaxy S8 va avea doar ecran curbat

Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat doar in versiuni care au ecran curbat, acesta urmand a acoperi peste 90% din panoul frontal al smartphone-ului.

Galaxy S8 va fi lansat la inceputul anului viitor de catre compania Samsung, iar conform unor informatii aparute astazi, el va avea doar ecrane curbate. Mai exact, atat modelul cu ecran mai mic, probabil 5.1/5.2 inch, cat si cel cu ecran mai mare, minim 5.5 inch, vor avea ecrane curbate spre marginile exterioare, precum in cazul unitatilor Edge.

In momentul de fata, seria Galaxy S7 este impartita in doua modele, unele cu ecran plat si unele cu ecran curbat spre marginile exterioare, dimensiunile ecranelor fiind diferite. Din moment ce modelul Edge s-a dovedit a fi atat de popular in ultimii ani, cei de la Samsung au luat decizia de a nu mai folosi ecrane plate in modelele premium, ci de a folosi numai ecrane curbate.

Mai mult decat atat, analistii se asteapta ca Galaxy S8 sa aiba ecrane care ocupa mai mult spatiu din panoul frontal in partile superioara/inferioara. In aceasta idee, ecranele ar putea avea diagonale de pana la 5.7 inch si respectiv 6.2 inch, insa este greu de spus cat adevar exista in spatele acestor informatii, desi nu este prima oara cand le vedem.

Galaxy S8 va avea doar ecran curbat

Se speculeaza ca ecranul Galaxy S8 va ocupa peste 90% din spatiul panoului frontal, adica aproape intreaga “fata” a smartphone-ului va fi formata din ecran. Multi producatori incearca sa faca acest lucru de ani de zile, cei de la Xiaomi au lansat un prim smartphone cu un asemenea ecran, iar Samsung nu vrea sa se lase mai prejos cu Galaxy S8.

“Samsung Electronics is rumored to be ditching flat screens for its Galaxy S8 smartphones, and going solely with dual-edge panels. Galaxy S8 may come in 5.7-inch and 6.2-inch variants, with both adopting dual edge screens. The Galaxy S8 is also expected to feature a bezel-less display, with a screen-to-body ratio greater than 90 percent.”

Nici macar compania Apple nu ar dori sa ofere ceva diferit pentru clientii sai cand iPhone 8 va fi lansat, insa este greu de spus daca va reusi sa faca acelasi lucru. TOtusi,e ste foarte clar ca Galaxy S8 ar trebui sa ne impresioneze din toate punctele de vedere, asa cum este si normal pentru un smartphone premium care va fi si scump.