Apple Watch 2 este promovat cu 2 noi reclame

Apple Watch 2 este promovat de catre compania Apple cu doua noi reclame foarte scurte, acestea avand denumirile Go Ride si Go Surf, iar mai jos le puteti vedea. Ele fac parte dintr-o serie de spoturi publicitare de doar 10 secunde in care compania Apple promoveaza diversele moduri in care poate fi folosit Apple Watch 2 de catre clienti.

In reclama intitulata Go Ride, compania Apple prezinta modul in care Apple Watch 2 poate fi utilizat pentru a monitoriza sesiunile de mers pe bicicleta. In cel de-al doilea intitulat Go Surf, Apple prezinta rezistenta Apple Watch 2 la apa si modul in care ceasul inteligent poate fi folosit pentru zilele in care dorim sa facem surfing.

Apple Watch 2 este disponibil si in Romania si il puteti cumpara din aceasta pagina.

https://www.youtube.com/watch?v=SJxnxSrXo5Q

https://www.youtube.com/watch?v=psB_xPkJqYQ

Articolul precedentGalaxy S8 are cititor de amprente in carcasa
Articolul următoriOS 10.2.1 public beta 1 – instaleaza-l pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.