Apple Watch 2 este promovat cu 2 noi reclame

Apple Watch 2 este promovat de catre compania Apple cu doua noi reclame foarte scurte, acestea avand denumirile Go Ride si Go Surf, iar mai jos le puteti vedea. Ele fac parte dintr-o serie de spoturi publicitare de doar 10 secunde in care compania Apple promoveaza diversele moduri in care poate fi folosit Apple Watch 2 de catre clienti.

In reclama intitulata Go Ride, compania Apple prezinta modul in care Apple Watch 2 poate fi utilizat pentru a monitoriza sesiunile de mers pe bicicleta. In cel de-al doilea intitulat Go Surf, Apple prezinta rezistenta Apple Watch 2 la apa si modul in care ceasul inteligent poate fi folosit pentru zilele in care dorim sa facem surfing.

Apple Watch 2 este disponibil si in Romania si il puteti cumpara din aceasta pagina.

https://www.youtube.com/watch?v=SJxnxSrXo5Q

https://www.youtube.com/watch?v=psB_xPkJqYQ

8 COMENTARII

  1. Ce voiam să spun este ca fata de acolo mă întreabă în timp ce completa fisa de preluare… A luat contacte cu lichide cumva…?nu am știut ce sa răspund am zis nuuuu și lla mențiuni am văzut scris celor din service ( rog a se verifica eventuale contacte cu lichide)

  2. era zapacita acea doamna…dupa cum am zis femeile de la istyle sunt slabe la figurat. Sa demonstreze ei cum ia contact cu lichide. mergeti la skuba sau cu submarinul

  3. Apple watch 2 – cumpărat online de la istyle. După 10 zile m-a trezesc cu ceasul ca îmi cade de pe mâna, descopăr ca pinul care trebuie sa blocheze cureaua pe cadran, nu mai funcționează. Îl trimit in service la Istyle, și după o săptămâna primesc răspuns “Defectul reclamat se manifesta, agrafa defecta. Accesoriile/cureaua Apple Watch nu au garantie, se incadreaza la accesorii fara garantie. Cureaua se poate inlocui numai contra cost, 409 Lei cu TVA inclusa. ”

    Sa m-a duc la OPC?
    Cine a mai avut experiențe cu așa ceva?

  4. Citește certificatul de garanție și vezi la ce oferă garanție. Ce fel de curea ai ? Nu poți lua pinul de la cureaua de rezerva ? Brățările sport vin în 2 dimensiuni.

  5. Am doar factura fără certificat de garanție. Am brățara sport, nu se pot schimba pinii. Am rezolvat însă prin magazinul online care îmi trimite o curea la schimb cu cea veche gratuit. E nasol ca service-ul își bate joc așa de clienti. Din cauza brățării putea să-mi cada pe jos ceasul și sa se spargă ecranul și parca văd ca tot eu eram considerat vinovat.