Povestea unui telefon furat si a unui hot spionat

Un tanar europeana a realizat un experiment extrem de interesant cu nu foatte mult timp in urma, el reusind sa spioneze hotul care i-a furat telefonul mobil. Povestea a inceput cu un iPhone furat de catre un hot, tanarul nereusind sa-si recupereze terminalul de la acesta, asa ca s-a hotarat sa faca un experiment extrem de interesant pe care il puteti vedea mai jos.

El a incarcat un HTC One cu diverse tipuri de software spyware si a avut grija ca el sa fie furat de catre un hot intr-un mod similar cu cel in care i-a fost furat iPhone-ul. De aceasta data, tanarul a monitorizat absolut tot ceea ce se intampla pe acel HTC One, de la locatie si pana la pozele sau apelurile telefonice facute de catre respectivul hot cu el.

Tanarul a monitorizat toate aceste informatii si a creat un clip video in care prezinta povestea sa, el fiind student al unei faculitati de film. Clipul video prezinta povestea acelui HTC One din momentul in care a fost furat de la tanar si pana in momentul in care intregul experiment s-a incheiat, el demonstrand cum poate fi urmarit un hot de catre proprietar.

Ideea din spatele acestui clip este cat se poate de clara, ea demonstrand faptul ca oricine se poate intoarce impotriva unui hot care incearca sa-i faca rau. Desigur ca nimeni nu stie cat de real este totul, insa idei de acest gen ar putea reduce furturile, daca ar exista si repercursiuni ale lor.

“After my phone got stolen, I quickly realized just how much of my personal information and data the thief had instantly obtained. So, I let another phone get stolen. This time my phone was pre-programmed with spyware, so I could keep tabs on the thief in order to get to know him.”

1 COMENTARIU

  1. Super interesant. Nu sunt prea multe de zis legat de video decat ca baiatul a cam riscat la sfarsit cu camera. Sigur si-a dat seama egipteanu ce se intampla si a schimbat simul