Jocuri legendare pentru iPhone recomandate de Apple

Daca esti in cautarea celor mai bune jocuri pentru iPhone si iPad, atunci Apple are pentru tine o sectiune speciala numita Gaming Icons in care iti recomanda titluri extrem de interesante. Vorbesc despre cele mai bune jocuri care au fost lansate pana acum in AppStore de catre compania Apple, ele fiind grupate intr-o sectiune pentru a fi mai usor de gasit.

Apple a adunat pentru noi jocuri care au generat sute de milioane, sau chiar peste 1 miliard de descarcari din AppStore din momentul lansarii si pana in prezent. Unele dintre ele probabil va sunt cunoscute, in principal datorita faptului ca sunt promovate intens la nivel global, insa poate ca pe altele le veti descoperi cu aceasta ocazie, multumita Apple.

In sectiunea Gaming Icons veti regasi jocuri precum Pokemon GO, Angry Birds, sau Pac-Man, ele fiind extrem de populare si recunoscute in lumea intreaga de catre gameri. Toate jocurile promovate in aceasta sectiune au fost incercate de catre angajati ai Apple inainte de a fi recomandate, asa ca indiferent ce veti alege de acolo, stiti sigur ca va fi o alegere buna.

Sectiunea Gaming Icons poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

gaming-icons-jocuri-aplicatii