AirPods – cad din urechi cand faci jogging ?

AirPods au fost lansate oficial in magazinele Apple in cursul acestei zile si foarte multi dintre cei care au cumparat online castile Apple au primit acasa coletele. Una dintre cele mai mari intrebari legate de AirPods are legatura cu felul in care acestea se comporta in timpul sesiunilor de alergari, iar cineva s-a gandit sa testeze acest lucru in clipul video de mai jos.

In el veti vedea un barbat care a facut o sesiune de alergare pe o distanta de 10 kilometri, inclusiv cateva sprint-uri, iar castile AirPods au stat cuminti in urechile sale. Il veti vedea in clipul video de mai jos facand cateva teste in care isi misca foarte rapid capul in diverse parti, iar rezultatul final este ca AirPods nu cad din urechi, indiferent cum miscam capul.

Pana si clientul Apple a ramas impresionat de modul in care castile AirPods au ramas ferme in urechi in timpul acestei sesiuni de alergare, iar asa vedem si ca temerile multora sunt in zadar. Intreaga sesiune de alergare a durat peste o ora, iar in aceasta perioada doar 16% din bateria castilor AirPods a fost consumata, deci autonomia este una faorte buna.

Daca bateria castilor AirPods se consuma intr-un ritm de 16% pe ora, atunci autonomia ar trebui sa fie de 5 – 6 ore, adica asa cum promite compania Apple. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre castile AirPods ale celor din Cupertino si cata lume credeti ca va fi multumita de ceea ce ofera ele in momentul de fata ?