Cele mai bune jocuri pentru lungile cozi de Craciun

Play as you queue este o noua sectiune de aplicatii pe care compania Apple a publicat-o in AppStore zilele trecute, ea fiind gandita pentru cei care stau la multe cozi in aceasta perioada. Avand in vedere ca se apropie Craciunul, ne putem astepta la foarte multe cozi la care va trebui sa stam la cumparaturi, si nu numai, in urmatoarele zile, iar aceste jocuri va vor ajuta sa uitati de trecerea timpului.

In sectiunea Play as you queue, compania Apple ne recomanda cateva zeci de jocuri disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch, in AppStore in momentul de fata. Toate aceste jocuri s-au dovedit a fi extrem de populare in ultimele luni in magazinul de aplicatii, ele fiind promovate de catre cei de la Apple in diverse ocazii pana in momentul de fata in AppStore.

Printre jocurile recomandate in sectiunea Play as you queue, veti gasi unele titluri precum Reigns, Leap Day, sau Surfingers, asa ca vorbim despre jocuri extrem de distractive. Toate aceste titluri au fost incercate de catre angajatii Apple inainte de a fi recomandate in aceasta sectiune, asa ca indiferent ce veti alege, stiti ca faceti o alegere foarte buna.

Sectiunea Play as you queue este disponibila pentru accesare in AppStore urmand acest link.

play-queue-jocuri-aplicatii