Google Pixel are probleme majore cu difuzorul

Google Pixel are o problema cu difuzorul si reda sunete distorsionate daca volumul este setat la o valoare mai mare de 80%.

Google Pixel si Pixel XL au o problema serioasa cu difuzorul principal, iar clipul video de mai jos demonstreaza foarte clar ceea ce trebuie sa suporte utilizatorii. Puteti vedea ca vorbim despre sunete distorsionate redate de catre difuzorul principal al acestor smartphone-uri Google, problema fiind la ambele modele, fara vreo diferenta intre ele.

Problemele au fost descoperite de catre o persoana care a detinut nu mai putin de 4 modele de terminale Google Pixel XL, 3 dintre ele fiind unitati inlocuitoare. In baza faptului ca a inlocuit 3 unitati ale Google Pixel XL si toate au avut probleme, putem trage concluzia ca problema este una care tine de felul in care a fost conceput terminalul si nu un defect de productie.

Sunetele distorsionate sunt redate de catre difuzor cand acesta este setat la valoarea maxima, sau la una apropiata de cea maxima, trailerul pentru filmul Mumia relevand problema pentru multi. Teoretic, setarea volumului difuzorului Google Pixel la o valoare de minim 80% reda sunete distorsionate, iar aceasta este o problema majora pentru terminal.

Google Pixel are probleme majore cu difuzorul

Problema difuzorului Google Pixel este raportata la scara larga de catre cei care ii seteaza valoarea la un nivel aproape de maxim, insa Google nu a recunoscut-o inca. Desi compania americana nu a facut vreo afirmatie cu privire la aceasta problema, unii spera ca ea ar putea fi rezolvata printr-o actualizare software lansata de catre compania Google pentru Google Pixel.

In clipul video de mai jos veti vedea Google Pixel testat in comparatie si cu alte smartphone-uri Android cu aceeasi aplicatie folosita pentru a demonstra problema. Pe alte terminale Android sunetele redate de catre difuzor sau difuzoare nu sunt distorsionate, insa Google Pixel nu pare sa fie capabil sa redea sunetele fara probleme.

Acestea fiind spuse, iata ca si Google Pixel poate avea probleme serioase de functionare, dar poate ca acest lucru este normal dintr-un smartphone ce face parte dintr-o prima serie.

74 COMENTARII

  1. Problema asta îl face inoperabil? Nu cred. Este o problemă pentru cei care ascultă sonorul la volum de peste 80%, dar Pixel funcționează bine în rest. Bine că nu are probleme cu bateria, ecranul, etc.
    Problemă asta are rezolvare? Da, cu un update software prin care să i se reducă volumul maxim la doar 80% din cel actual.

  2. Nu scuza nimic dar e o problema care se poate rezolva de utilizator,dar nu e iar acceptabil sa dai o grămada de bani pe un telefon care are problema cu bateria si la frig sa se stingă din senin,ți se pare corect pentru un produs premium ca Apple.Sunt telefoane premium multe dar e greu sa nu ai probleme cu ele

  3. Si mai rău mi se pare sa îl duci la reparat de 3 ori pana acum și sa ți l schimbe cu un alt produs refurbished și sa ai acceasi problema cu bateria mi se pare bătaie de joc chiar dar asta e Apple astea sunt Apple store urile și angajații care te iau la mișto ca iar ai venit cu el la reparat :))

  4. Ai ce ai cu Apple :)) cine si-a schimbat pana acum iphone-ul de 3 ori si are probleme cu bateria? Toti cei cu care am vorbit eu si au avut bateriile schimbate la 6S au scapat de probleme.

  5. Sambata seara Zaone si-a facut aparitia in perimetrul clubului Gaia, dupa o ora si 30 de minute de cersit a reusit sa-si stranga bani de o bere.
    Cand a vrut sa intre in club a fost intampinat de bounceri cu un refuz categoric, el era imbracat ca o prostituata, avea o substanta de culoare alba pe la gura care se prelingea pana pe roche, a fost un adevarat circ la intrarea in club pentru 20 de minute, a trebuit sa se foloseasca spray paralizant, iar in ambuscada de la intrare l-au dat pe zao cu capul de pereti.

  6. Sambata seara Zaone si-a facut aparitia in perimetrul clubului Gaia, dupa o ora si 30 de minute de cersit a reusit sa-si stranga bani de o bere.
    Cand a vrut sa intre in club a fost intampinat de bounceri cu un refuz categoric, el era imbracat ca o prostituata, avea o substanta de culoare alba pe la gura care se prelingea pana pe roche, a fost un adevarat circ la intrarea in club pentru 20 de minute, a trebuit sa se foloseasca spray paralizant, iar in ambuscada de la intrare l-au dat pe zao cu capul de pereti…

  7. Sambata seara Zaone si-a facut aparitia in perimetrul clubului Gaia, dupa o ora si 30 de minute de cersit a reusit sa-si stranga bani de o bere.
    Cand a vrut sa intre in club a fost intampinat de bounceri cu un refuz categoric, el era imbracat ca o prostituata, avea o substanta de culoare alba pe la gura care se prelingea pana pe roche, a fost un adevarat circ la intrarea in club pentru 20 de minute, a trebuit sa se foloseasca spray paralizant, iar in ambuscada de la intrare l-au dat pe zao cu capul de pereti…………..

  8. Nu vreau sa le iau apărarea la ăștia de la google, e posibil ca problema sa fie reala, dar nu înțeleg de ce demonstrația e făcută doar cu un jaf de aplicație si nu și cu ceva melodii, clipuri etc

  9. Dacă nu s-a rezolvat până acum, există două explicații, Srb:
    1. Problema există, dar nu este așa de gravă cât să necesite o rezolvare, fie
    2. Nimeni de la Google nu citește site-ul lui zaone, așa încât nu se știe despre “problema gravă” despre care este scris în articol.

    Dacă la Mercedesul tău instalația audio are ușoare distorsiuni la volum de peste 90%, nu înseamnă că este o problemă gravă, și nici nu vor fi rechemate Mercedesurile pentru reparații. Rămâne o problemă care afectează o masă ne-critică de utilizatori, dar în niciun caz una “gravă”.

    Și btw, tu nu ești în poziția de a mă critica pentru că aș apăra produsele non-apple.

  10. Corectii de ton, insa nu asa eficiente precum un artificiu la volum. Chestia asta “grava”este datorita chipului care debiteaza mai multi mW, a difuzorului care este mai mic, a necorelarii celor 2 componente sau a unei scapari soft?

  11. Ceea ce scrii tu nu este o soluție, ci un obiectiv. Oricine vrea asta, dar care sunt soluțiile de tip S.M.A.R.T? Știi tu: Specific, Measurable, Achievable, Reasonable and Timely.
    Dacă este o problemă de design (dispunerea proastă a difuzorului în fața unei componente hardware care să obstrucționeze sunetul, etc), sau o problemă hardware, e clar că update-ul software sugerat de mine este potrivit. Nimeni nu va rechema toate Pixel-urile să redeseneze structura hardware, să refacă producția, etc.

  12. Pentru mine este o problemă, dar nu una gravă, pentru că nu face dispozitivul inutilizabil. Mai mult, nu știu dacă asta se întâmplă cu majoritatea aplicațiilor folosite, sau doar una-două alese “pe sprânceană”. Dacă se poate rezolva din software, este mai mult decât fezabil.

  13. Citesc acest forum de foarte multă vreme , mai tot timpul văd Srb Srb .. Ei bine Srb Srb apropo de sunet că veni vorba , știai că iOS 10 a dat peste cap managementul sunetului ? Diferența o faci astfel: iei un telefon cu iOS 9.3.5 și compari cu unul care are iOS 10 , chiar 10.2. iOS 9.3.5 se aude impecabil și tare in timp ce la iOS 10.2 in momentul de fată abia înțeleg ce spune persoana cu pricina la telefon ! Asta se întâmplă pe toate modelele începând cu ios 10 , sunt ascultător de muzică prin căsti unde volumul a scăzut cam cu 3,4 bare … !!! ..

  14. legal se numeste viciu ascuns…ar trebui inlocuite/reparate..dar oamenilor le este lene sa..Sunt singurul care te poate critica ca aperi produse non-apple…SINGURUL. Si viceversa (tu pe mine pt pro apple)

  15. Este exact cazul iPhone-ului: “se vinde un smartphone cu un defect de fabricație, deci clientul nu primeste ceea ce a promis producatorul.”
    Este în defect, care se repară. Așa cum ai scris anterior, este de competența Google de a verifica dacă este un defect recurent la toate aplicațiile, sau este un defect care apare la utilizarea a 1-2 aplicații.
    În plus, produsul oferă ceea ce a anunțat producătorul. Nu cred că poți scrie o listă exhaustivă a ceea ce oferă produsul, și tocmai de aceea producătorilor se feresc de asemenea liste.
    Dacă cineva are idei mai bune despre cum ar putea fi soluționate problema, ar fi foarte interesat să dezbatem productiv 🙂

  16. Art. 18
    Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

  17. Citește răspunsul lui S(upe)rb: e clar că el nu are probleme de genul ăsta, dar folosește iPhone 7. Probabil că este o modalitate prin care Apple îți “recomandă” să cumperi “noul iPhone”.

    Era un clip cu niște roboței care foloseau iPhone 4/4S. Doamne… cât de reală a devenit problema în jurul căreia gravitează clipul…

  18. Zilele astea am gasit din greseala ipodul touch 2 pe care il am de ani de zile dar nu il mai foloseam.Ce material si ce trainicie in el.Nu are pete, tine bateria,butoanele merg impecabil. Acele vremuri nu mai vin?

  19. Nu am nimic cu Apple zaone toate produsele mele sunt de la Apple dar nu am mai întâlnit aceeasta problema pana acum și sa nu fie rezolvată,păcat ca nu pot arată chiar am filmat cum se stingea imediat după ce îl aprindeam tel Menționez ca din toate doar un iPhone 6s îmi face problema asta și mai are și 9.3.3 norocul meu ca e al nevestei mele :))

  20. Daca iPhone ar fi suferit de aceasta problema, pana acum am fi citit 20 de comentarii, scrise de presupusi proprietari de iPhone, care de asemenea s-au confruntat cu aceasta problema. Din fericire Fixel e al dracu de scump si sunt putini in Romania care arunca bani pe asa ceva

  21. Am schimbat eu de doua ori 6s plus, dar recunosc, nu din cauza bateriei decât doar 1 data. Pe hârtie am specificat același defect in ambele dați (sunet ciudat atunci când vibra).

  22. Eu iti cer sa imi scrii ce lege este aia, si tu imi dai un articol. Asta spune multe despre calitatea a ceea ce livrezi tu. OK, am gasit eu legea: o lege romaneasca din 2003 (adica de 2016-2003=13 ani vechime).
    Scuza-ne S(uper)rb, dar legea romaneasca nu are nicio putere in alte tari. Poate in Franta, prezumtia de neconformitate se aplica la interval de 2 luni, poate in Mexic la interval de 24 luni, etc.

  23. Pe tine te roade Pixel, si treci cu vederea toate defectele grosolane pe care le are iPhone: antenagate, displaygate, paintgate, etc. Ce spui de cablurile de incarcare iPhone? Dar de baterii? Ecranele alea care se ingalbenesc cum e cu ele?
    Sunt atat de multe bube in curtea iPhoneului, si tu nu mai poti de Pixel, care are si el un defect observabil in anumite conditii (volum sonor > 80%, si doar cu 1-2 aplicatii).

  24. eu cand am avut probleme cu un iphone, am rezolvat problema. Care este problema, nu sunt genul sa ma plang, sunt genul care isi rezolva problema,amiabil sau legal. PUNCT, ai inteles baietel?? BAIETELUL MEU

  25. la primul 6s a fost schimbat cu unul nou, la nici 2 sapt de la achizitie, fara sa invoc vreo lege pt ca asa este Apple in primul an nu prea ai probleme. PT CA ESTE GARANTIE APPLE ! Si nu mizerii de samsung sau google.

  26. Nu e vorba despre legile mele, ci despre cum funcționează piața globală. Mă bucur că îți este schimbat iPhone cu unul nou refurbished 🙂
    Cât despre calitatea comentariilor tale, ce să zic… O pun pe seama calității tale ca om.

  27. mda lasa-te de replici ca esti inca inca pe langa…nu ai cum sa primesti refurbished daca ti-l schimba in primele luni de la apararitie pe piata !!!!!
    DECI ESTI UN OM 0, ce va lasa in urma un mare 0 cu comentarii 0 !

  28. Srb, nu stiu daca ai observat, dar eu iti raspund de fiecare data cu diplomatie. Nu acelasi lucru se poate spune despre raspunsurile pe care tu mi le dai. Inteleg ca esti un trol, dar macar nu fi mitocan.
    Nu ca m-ar deranja cuvintele urate pe care mi le dai cu atata lejeritate, dar macar pentru ceilalti cititori si pentru zaone, pastreaza un limbaj civilizat.
    Am inteles de la zaone ca este acceptabil sa criticam companiile, dar este interzis sa scriem vorbe urate despre oameni. Cred ca este o idee inteleapta, si nu sunt primul care este de acord cu asa ceva.
    Ce nu inteleg eu este de ce tu esti tolerat sa scrii atat de urat despre altii, sa ai un comportament suburban.
    Daca ai ceva de reprosat mie sau altuia, te rog fa-o cu tact si inteligenta.
    Multumesc!

  29. Vezi Srb, tu ai schimbat deja doua iphone-uri, sau poate chiar mai multe; le-ai schimbat pentru defecte de fabricatie, si unul l-ai schimbat in primele doua saptamani de la achizitie (asa scrii tu).
    Eu nu am schimbat niciodata niciun dispozitiv cu android. Toate au functionat ireprosabil, si cred cu tarie ca este o rusine pentru orice produs atat de scump sa se defecteze in mai putin de doua saptamani.

    Eu nu stiu sa fie vreo “mizerie” cu garantia altor produse. Stiu doar ca Apple nu se aliniaza cu politica de garantie impusa de legislatia europeana, si ofera garantie 1 an, in loc de 2 ani. Eu m-as feri sa spun ca garantia Apple este o “mizerie”, dar este dovada faptului ca garantia oferita de Apple nu este conforma cu legislatia europeana.
    Cat despre schimbarea iPhone-ului cu unul refurbished, asta este o realitate, Srb!

    Vezi tu Srb, este o diferenta enorma in felul de a spune lucrurilor intre cum o fac eu si cum o faci tu.

  30. Amiabil si legal sunt antonime, sunt solutii opuse, sau de ce le pui in antiteza? Uups: iar nu ai fost atent la continutul comentariului tau :)))
    Tu cand ai probleme cu iPhone, strigi ca Samsung este o mizerie.
    Cand esti multumit de iPhone, urli ca Samsung este o mizerie.
    Orice s-ar intampla in lumea asta, Samsung este o mizerie.

    Nu ai credibilitate…

  31. pai daca nu te deranjeaza, nu te plange ! Sunt direct si corect. Nu exista nimic “suburban” in a fi asa…daca tie iti place sa pupi lumea in fundulet, este si normal. Eu nu sunt asa ! Inteligenta nu sta in niste comentarii pe net…
    Cu cea mai mare placere dragul meu.

  32. amiabil…adica cu vorba buna, daca nu merge cu vorba buna, legal…bre esti penibil deja..se pare ca chiar nu traiesti in lumea reala si esti doar in asta virtuala

  33. da am schimbat 1 din vreo 10 cate am avut…tu nu ai schimbat niciunul din 2 cate ai avut…este o diferenta. Din aceasta cauza si stai cu ala vechi ca iti tremura bucile in tine sa nu dai banii tai de o viata pe un nou samsung si sa iti bubuie

  34. am zis amiabil SAU legal…deci daca amiabil (cu intelegere si vorba buna nu merge) o fac legal….esti rupt de realitate, te rog iesi afara, esti prea obsedat de lumea virtuala si iti pui viata si sufletul aici….

  35. Hahahahaha… S-a enervat Srb :))) Cand nu ai argumente sa discuti cu “un baietel”, tot ce stii sa faci este sa il dai afara. Bravo Srb, ai trait degeaba printre oameni :))

  36. Hahahaha… Yoy, mai baiatule cat ma amuzi cu baiguielile tale, chiar o sa imi fie dor de tine! Cica acum ai schimbat 1 din vreao 10, dar mai sus ai scris ca “la primul iPhone pe care l-ai schimbat… ” Este clar ca ai schimbat mai mult de unul.
    Cata vreme un produs merge si imi satisface toate nevoile pentru care l-am achizitionat, de ce sa il schimb???

  37. “Bre” pe la stana se mai foloseste. Nu stiu daca are vreo legatura cu educatia ta, cu mediul in care traiesti, dar asta o stiu sigur ca am citit ca la stana si in mediul rural se foloseste acest “Bre”.
    Tocmai de aia te-am intrebat de ce “amiabil” si “legal” sunt puse in opozitie pentru tine, dar tu nu ai reusit sa intelegi sensul intrebarii.

  38. eu stiu unde se vorbeste astfel si din moment ce vorbesc cu oameni de genul tau, asta este, vorbesc pe limbajul tau. Tu nu prea intelegi practica si pui intrebari fara sens, asa ca te tratez ca atare

  39. doar pt tine niste comentarii pe internet pot fi sau nu fi inteligente…asta arata f f multe cat pret pui pe lumea virtuala

  40. Daca rezolva o problema, si nu creeaza o alta, de ce nu? Tu ce ai face? Ai o propunere concreta care sa fie implementabila, rezonabila, eficienta dpdv al costurilor si care sa fie implementata in timp util?
    Daca da, de ce nu ne scrii si noua sa vedem ce ar trebui sa faca Google in cazul asta?