Super Mario Run – iata cati bani si cate descarcari a generat

Super Mario Run a fost lansat cu foarte mult fast in AppStore, compania Nintendo avand parte de toata promovarea pe care Apple i-o putea face pentru lansarea unui joc. Avand in spate producatorul iDevice-urilor pentru care a fost creat jocul Super Mario Run, compania Nintendo s-a bucurat de o prima zi cu descarcari si incasari pe masura pentru jocul sau.

Conform a doua companii care sunt specializate pe monitorizarea AppStore, SensorTower si AppAnnie, Super Mario Run a generat 4 – 5 milioane de dolari in prima zi si 5 – 10 milioane de descarcari. Daca la cifra privind sumele generate exista o marja destul de mica, in ceea ce priveste descarcarile exista o discrepanta enorma intre datele oferite.

Practic, vorbim despre o diferenta foarte mare in ceea ce priveste descarcarile din prima zi, dar este de asteptat avand in vedere ca niciuna dintre companii nu are acces la date reale privind descarcarile. Ele isi obtin aceste informatii prin analizarea unor date adiacente preluate din diverse iDevice-uri care au software-ul sau de monitorizare instalat.

Super Mario Run – iata cati bani si descarcari a generat

In aceasta idee, putem spune ca Super Mario Run a generat aproximativ 4.5 milioane de dolari in prima zi a lansarii si ca generat pana in 7.5 milioane de descarcari. Aceasta este media sumelor raportate de catre cele doua companii si cred ca este un maxim peste care nu se poate trece decat daca Nintendo va anunta date oficiale, lucru pe care probabil nu il va face.

Comparand aceste cifre cu cele ale Pokemon Go, 3 – 5 milioane de descarcari si 3 milioane de dolari generati in prima zi, putem spune ca Super Mario Run este mult mai popular. Totusi, nimeni nu-i da jocului sanse sa intreaca Pokemon GO in descarcari sau incasari, iar asta desi Super Mario Run are parte de mult mai multa promovare decat jocul anterior.

Foarte multa lume urmareste indeaproape evolutia Super Mario Run, jocul parand a fi un real candidat la titlul de cel mai profitabil joc al tuturor timpurilor. Inainte sa inchei, trebuie sa mentionez faptul ca toate aceste cifre reprezinta un record pentru AppStore, Super Mario Run neavand vreun alt titlu in fata cu cifre mai bune in ziua lansarii.

super-mario-run-descarcari-incasari-ios