Aplicatia Instagram a fost actualizata, iata ce noutati aduce

Aplicatia Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

In actualizarea lansata astazi, dezvoltatorii aplicatiei Instagram listeaza doar posibilitatea de a crea bookmark-uri pentru postarile vazute in retea. Aceasta functie este disponibila inca de saptamana trecuta, pentru utilizatori, asa ca probabil vorbim doar despre o imbunatatire a ei facut prin aceasta actualizare lansata de catre compania Instagram.

“Now you can save posts you’d like to revisit later. You’ll see a new bookmark icon underneath posts in your feed. Simply tap the icon to save a post to a new, private tab on your profile. You can see all the posts you’ve saved from your profile and they’re only visible to you.”

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

instagram-update-bookmark-postari