Prima Pagina Instagram Aplicatia Instagram a fost actualizata, iata ce noutati aduce

Aplicatia Instagram a fost actualizata, iata ce noutati aduce

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Aplicatia Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

In actualizarea lansata astazi, dezvoltatorii aplicatiei Instagram listeaza doar posibilitatea de a crea bookmark-uri pentru postarile vazute in retea. Aceasta functie este disponibila inca de saptamana trecuta, pentru utilizatori, asa ca probabil vorbim doar despre o imbunatatire a ei facut prin aceasta actualizare lansata de catre compania Instagram.

“Now you can save posts you’d like to revisit later. You’ll see a new bookmark icon underneath posts in your feed. Simply tap the icon to save a post to a new, private tab on your profile. You can see all the posts you’ve saved from your profile and they’re only visible to you.”

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

instagram-update-bookmark-postari

emag black friday lista reduceri