eMAG: al doilea catalog cu oferte de Craciun

eMAG a publicat al doilea catalog cu oferte de Craciun in campania eMAG Crazy Days si ne recomanda cele mai bune gadget-uri pentru a face cadouri excelente.

eMAG a publicat ieri cel de-al doilea catalog de oferte pentru campania de reduceri de Craciun numita eMAGIA Crazy Days, care se desfasoara in aceasta pagina. eMAG anuntase ca va avea oferte la 70.000 de produse care vor beneficia de pana la 50% reducere in cadrul campaniei cu reduceri de Craciun si iata ca se tine de cuvant, oferindu-ne posibilitatea de a face cadouri grozave de Craciun.

In imaginea de mai jos puteti vedea toate ofertele pe care eMAG ni le recomanda in aceasta saptamana a Craciunului, ele avand produse cu reduceri foarte bune. Vorbim despre o gama variata de oferte care pornesc cu gadget-uri IT si continua cu o varietate de produse din alte categorii pe care eMAG le promoveaza in momentul de fata pentru cei interesati.

Catalogul de reduceri eMAG pentru eMAGIA Crazy Days incepe cu o serie de oferte pe care magazinul le are la telefoane mobile, televizoare, sau smartwatch-uri. In continuare eMAG recomanda laptopuri Apple cu 16% reducere, aparate foto DSLR cu pana la 25% reducere, sau camere video sport, care sunt in oferta cu reducere de pana la 45%.

eMAG: al doilea catalog cu oferte de Craciun

Mai departe, eMAG ne recomanda sisteme audio Hi-Fi sau cinema care au reduceri de pana la 30%, insa si casti, MP4 playere, filme sau muzica, pe care le putem cumpara cu reducere de pana la 70%. Gaming-ul nu putea fi uitat, asa ca eMAG ne recomanda console, laptopuri si desktop PC-uri care beneficiaza de reduceri de pana la 2600 LEI in momentul de fata.

Mai departe, cei de la eMAG ne recomanda, scaune pentru gaming, jocuri, produse electrocasnice mari, electrocasnice mici, sau chiar imbracaminte si incaltaminte. Cei de la eMAG nu uita despre produsele auto care sunt disponibile pentru achizitie, aparatele pentru fitness, ceasurile sau chiar obiectele pentru ingrijire personala disponibile.

In aceasta pagina gasiti toate ofertele in campania de reduceri de Craciun pe care eMAG o are in momentul de fata pentru eMAGIA Crazy Days.

fireshot-capture-3-cadourile-potrivite-la-momentul-po_-http___m-newsletter-emag-ro_nl_jsp_m-jsp