Salveaza .shsh2 blob cu TSSSaver pentru downgrade de iOS

Salveaza .shsh2 blob cu TSSSaver online pentru downgrade de iOS pe iPhone, iPad si iPod Touch in viitor folosind Prometheus.

Zilele trecute v-am spus ca un program numit Prometheus ne va permite sa facem downgrade de iOS pe iPhone, iPad si iPod Touch cu ajutorul unor noi fisiere .shsh2. Programul in sine este foarte complicat de utilizat si in forma sa bruta functioneaza doar pe terminalele care au jailbreak facut pentru o anumita versiune a sistemului de operare iOS.

Ei bine, cineva a reusit sa-l transforme intr-un utilitar online, iar cu ajutorul TSSSaver putem salva fisiere .shsh2 pe care in viitor le-am putea folosi pentru a face downgrade de iOS. Pentru a folosi acest TSSSaver nu este necesar sa aveti jailbreak pe terminalele voastre, iar el va salva in momentul de fata fisiere .shsh2 pentru trei versiuni ale iOS.

Mai exact, TSSSaver salveaza fisiere .shsh2 pentru iOS 10.1, iOS 10.1.1 si iOS 10.2, acestea fiind in momentul de fata semnate de catre compania Apple pentru instalare. Puteti salva fisiere .shsh2 cu TSSSaver inclusiv pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, deci in viitor veti putea face si downgrade cu Prometheus la aceste versiuni ale iOS pentru orice iDevice-uri.

Salveaza .shsh2 blob cu TSSSaver pentru downgrade de iOS

salvare-shsh2-tsssaver-downgrade-ios

Inainte de a incepe, va spun ca trebuie sa aveti iTunes instalat pe un calculator, sau o aplicatie in terminalele voastre iPhone, iPad sau iPod Touch ce este capabila sa va citeasca ECID-ul. Recomandarea mea ar fi sa folositi iTunes pentru ca este metoda cea mai sigura de a vizualiza ECID-ul corect pentru ca TSSSaver sa salveze fisierele .shsh2 potrivite.

Bun, pentru a salva fisiere .shsh2 cu TSSSaver pentru iPhone, iPad si iPod Touch trebuie sa :

 1. Conectati iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru la calculator folosind un cablu USB.
 2. Deschideti programul iTunes.
 3. Langa butonul pentru Muzica/aplicatii/Filme, din partea stanga sus a programului, veti vedea iconita unui iPhone. Faceti click pe ea.
 4. Acum in partea centrala stanga sus a iTunes veti vedea un camp numit Serial Number.
 5. Faceti click cu mouse-ul pe acel numar de serie pana cand intrarea se schimba in ECID.
 6. Acum faceti click dreapta pe numarul afisat acolo si alegeti optiunea Copy.
 7. Accesati acest website din browserul calculatorului vostru.
 8. In campul ECID lasati optiunea HEX activata si introduceti ECID-ul terminalului vostur.
 9. In campul Identifier alegeti modelul de iPhone, iPad sau iPod Touch pe care il aveti.
 10. Bifati casuta I’m not a robot, apoi apasati butonul Submit.
 11. Dupa apasarea butonului, fisierele .shsh2 vor fi generate si veti fi directionati intr-o pagina in care vi se va spune daca operatiunea a avut succes, sau nu.
 12. Daca operatiunea a avut succes, atunci veti avea afisa un link in care veti putea vedea toate SHSH-urile salvate pentru iDevice-ul vostru.
 13. In aceasta pagian veti putea naviga prin orice folder pentru a vedea ce fisiere .shsh2 este salvat si il veti putea descarca.
 14. Daca doriti sa descarcati toate fisierele, apasati butonul Download Zip si veti descarca toate fisierele .shsh2 in terminalele voastre.

Aceasta este intreaga procedura, ea ajutandu-va pe viitor sa folositi aceste fisiere .shsh2 pentru a face downgrade de iOS cu ajutorul Prometheus. Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

Articolul precedentFacebook iti permite sa trimiti felicitari de Craciun prietenilor
Articolul următoreMAG: oferte la casti Bluetooth, 55% reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.