Facebook iti permite sa trimiti felicitari de Craciun prietenilor

Fara prea mult tam tam, compania Facebook a implementat o functionalitate noua pentru website-ul sau in cursul acestei zile, ea fiind vizibila direct in News Feed-ul aplicatiei. Mai exact, cei de la Facebook incearca sa ne convinga sa interactionam mai mult cu prietenii nostri prin integrarea unui sistem care permite partajarea rapida de momente importante din vietile noastre.

In imaginea de mai jos aveti doua exemple ale aceluiasi sistem functionand pentru Ziua Recunostintei si o noapte cu “super luna”, Facebook recomandadnu-le utilizatorilor sa interactioneze intre ei. Acest sistem este folosit in general pentru momentele importante din lumea intreaga, el aducandu-ne aminte ca luam parte la un eveniment major.

Cu ocazia Craciunului, cei de la Facebook au reactivat acest sistem, iar in News Feed utilizatorii vor vedea felicitari pe care le pot trimite oricaror prieteni. Dupa selectarea unei felicitari, o puteti trimite oricui doriti voi, impreuna cu un mesaj dedicat respectivei persoane, pentru care puteti aplica deasemenea si un tag pentru a o atentiona in legatura cu evenimentul.

Cei de la Facebook au anuntat ca noua functionalitate este disponibila incepand de astazi pentru utilizatori, insa ea va fi extinsa gradula in intreaga lume. Nu va trebui sa actualizati aplicatia pentru a o vedea, insa va trebui sa asteptati pana cand ea va deveni disponibila si in Romania, cel mai probabil abia in cursul zilei de maine, dar nu mai devreme.

facebook-mesaje-news-feed