Apple Watch are functii speciale pentru AirPods

Pentru a face folosirea castilor AirPods si mai interesanta, compania Apple a implementat o serie de functii interesante pentru Apple Watch si noul sau produs. Mai exact, in momentul in care utilizatorii primesc un apel telefonic si au castile in urechi, Apple Watch afiseaza o iconita speciala pentru AirPods prin care poate fi transferat fluxul audio catre ele.

In mod normal sunetele s-ar auzi in difuzorul Apple Watch, insa AirPods preiau fluxul audio pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa isi duca smartwatch-ul la ureche. Schimbarea de functionalitate este extrem de buna, dar nu a fost anuntata de catre Apple inainte de lansarea AirPods, deci vorbim despre o surpriza placuta oferita pentru utilizatori.

Separat, compania Apple a implementat posibilitatea de a vedea cata energie se mai afla in AirPosd direct dintr-o fata pentru Apple Watch. Daca utilizatorii Apple Watch fac o glisare de jos in sus pe fata Apple Watch, vor vedea cata energie mai exista in bateriile fiecareia dintre cele doua casti AirPods pentru a sti cat timp mai pot asculta muzica.

Apple a implementat un widget special si in iPhone pentru a vedea acelasi lucru, insa utilizatorii Apple Watch se pot bucura de aceasta functionalitate direct in ceasul lor inteligent.

apple-watch-functii-airpods