Nexus 6P se inchide aleator cu Android 7

Nexus 6P se inchide aleator dupa instalarea Android 7, asta desi in baterie exista suficienta energie pentru ca terminalul sa continue sa functioneze fara probleme. Aceasta problema a aparut la doar cateva saptamani dupa ce Apple a recunoscut in mod oficial ca iPhone 6S se inchide aleator cand mai are energie in baterie, deci produsele Apple nu sunt singurele cu probleme.

Nexus 6P este fabricat de catre Huawei pentru cei de la Google, iar dupa instalarea Android 7 utilizatorii au inceput sa se planga de aceasta problema cu inchiderea aleatorie. Cei care sunt afectati de aceasta problema afirma ca terminalele se inchid cand mai au intre 10% – 60% din baterie disponibila, deci problema seamana cu cea a iPhone 6S.

Partea si mai proasta este ca persoanele care au revenit de la Android 7 la Android 6 au realizat ca problema nu a disparut, ea persistand, insa numai cand este foarte frig afara. Asta sugereaza faptul ca problema ar putea fi una hardware, cei de la Huawei spunandu-le utilizatorilor Nexus 6P ca problema nu are legatura cu ei si ca ar trebui sa discute cu Google.

Huawei spune ca problema nu este una hardware, desi downgrade-ul de la Android 7 la Android 6 nu o rezolva, iar Google nu o are prea sus pe lista de prioritati. Nimeni nu stie de ce acum si Nexus 6P se inchide din senin, mai ales si pe versiunile vechi ale sistemului de operare Android, insa problemele cu bateriile par sa afecteze cam toti producatorii.

nexus-6p-inchide-aleator