Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus – camera inceteaza sa functioneze aleator

iPhone 7 Plus – camera inceteaza sa functioneze aleator

iPhone 7 Plus are probleme cu camera principala, care inceteaza sa mai functioneze in anumite situatii si afiseaza o imagine neagra.

iPhone 7 Plus genereaza o noua problema pentru unii dintre clientii Apple care au cumparat acest smartphone, mai exact camera sa inceteaza sa mai functioneze. Unii utilizatori ai iPhone 7 Plus au inceput sa raporteze faptul ca la deschiderea aplicatiei Camera sunt intampinati de o imagine neagra, iar uneori chiar si de un mesaj de alerta care nu ar trebui sa apara.

Atunci cand aplicatia camera a iPhone 7 Plus nu afiseaza o imagine neagra, utilizatorii vad imagini cu tenta violet sau verde, iar terminalul afiseaza o alerta ca ar fi prea fierbinte, desi in realitate nu este nici macar cald. O explicatie pentru aceste probleme ale iPhone 7 Plus nu a fost oferita inca, dar compania Apple este perfect constienta de aceste probleme.

iPhone 7 Plus a mai avut in trecut probleme cu camera, aceasta neputand focaliza obiectele pe care utilizatorii incercau sa le surprinda in imagini. Apple a implementat o noua camera duala in iPhone 7 Plus si se pare ca in anumite situatii, ea nu functioneaza chiar atat de bine precum si-ar dori utilizatorii si genereaza diverse probleme care impun vizitarea unui service Apple.

iPhone 7 Plus – camera inceteaza sa functioneze in mod aleator

Partea buna a acestei probleme sta totusi in faptul ca vizitarea unui Apple Store, sau a unui service autorizat Apple, va duce la inlocuirea terminalului iPhone 7 Plus. Pana acum, angajatii Apple nu au refuzat inlocuirea terminalelor care au aceasta problema, asa ca e putin probabil ca in viitor ea sa fie refuzata de catre ei, avand in vedere ca problema iPhone 7 Plus este una grava.

“I opened up the camera app only to be met with a black image preview, sometimes I can get an image however it’s either tinted green or purple and was once accompanied by a screen stating ‘Emergency iPhone needs to cool down’ when the handset wasn’t even slightly warm.”

iPhone 7 Plus este laudat de catre fotografi, sau simpli utilizatori, ca avand o camera excelenta, insa iata ca exista situatii in care ea inceteaza sa mai functioneze. Este greu de spus daca problema are legatura cu componenta in sine, sau este una software, insa compania Apple inlocuieste toate terminalele iPhone 7 Plus afectate de catre ea.

cumpara-iphone-7-plus-stoc

 • NicKel

  Eu sunt la al patrulea 7+ si nu am avut problema asta, in schimb la toate am un tiuit pe sunetul captat la filmare (pe langa alte probleme estetice sau ecrane neuniforme)… urmează numarul 5 zilele astea.

 • V.P

  Din ce motiv ai schimbat patru ?

 • rbt

  Mi se pare mie sau Apple a început sa producă produse buclucașe :))

 • Nu e de la procesor sunetul ala ?

 • NicKel

  primul – tenta inegala a ecranului (galbui in partea stanga), al doilea – carcasa zgariata pe muchia de jos (la imbinarea cu ecranul), al treilea – pata intunecata (galbuie) in coltul stanga jos al ecranului, al patrulea – particule de praf prinse in camera frontala si in camera principala + timp de boot mare + ticait constant din interior

 • NicKel

  probabil, dar exista “exceptii” care au doar fasait-ul normal, nu acel tiuit ascutit

 • V.P

  Particule de praf sub ecran am avut si eu la primul 6 Plus dar pete intunecate si ecran galben doar pe batranul retina am avut .

 • NicKel

  Bine macar ca de praf in ecran sau pixeli morti nu am avut “noroc”…

 • Adrian

  iPhone 7 plus pe care l-am cumpărat acum 2 săptămîni nu are nicio problema.

 • ObiectivSAUnu

  Cate cazuri nu sunt dar evident ca nu se face publicitate cum se face la competitorul direct, Samsung. Numai eu stiu la 3 persoane problema urmatoare: camera nu focalizeaz si cate nu mai sunt. Fiecare are problemele lui de aceea am trecut pe huawei pana apare iphone 8.

 • NicKel

  Al 5-lea a fost cu noroc, ecran perfect, estetic perfect, camere curate etc. De tiuitul acela pe filmare nu am scapat, dar nici nu mai incerc, ca iar nimeresc vreo “chifla” 🙂

 • Pr3dat0R

  Au bleeding mare pe margini nu-i asa?

 • NicKel

  Primul avea un pic de bleeding pe muchia de jos, in stanga butonului Home. Urmatoarele 3 erau doar inegale ca tenta, fara bleeding.

 • dragos

  iPhone 6 aseară am întâmpinat aceeași problema.