eMAG – topul celor mai comice reviewuri la produse

eMAG a publicat un top al celor mai comice review-uri lasate pentru produsele disponibile in cadrul magazinului sau online in cursul anului 2016.

eMAG a publicat astazi ceva ce probabil nu va asteptati sa vedeti de la un magazin online, mai exact topul celor mai comice review-uri lasate la produsele comparate de catre clienti. In aceasta pagina gasiti selectia facuta de catre cei de la eMAG din sectiunea de review-uri din paginile produselor, ei impartind totul pe diverse categorii cu un top 3 al celor mai comice comentarii.

Acesta este primul an in care cei de la eMAG publica o asemenea lista a celor mai comice review-uri publicate pentru produse, insa era si timpul sa o faca. Daca v-ati mai uitat prin sectiunile de review-uri ale produselor vandute de catre eMAG, atunci ati observat ca lumea a depasit de mult zona seriosului si lasa de multe ori review-uri care nu prea sunt de un real folos cuiva.

Avand un simt al umorului foarte bine dezvoltat, cei de la eMAG s-au gandit totusi sa-i “premieze” pe cei cu foarte multa imaginatie si sa le adune comentariile intr-un top al anului 2016. In fiecare categorie pentru care eMAG a adunat cele mai comice comentarii gasiti si produsele pentru care lumea a lasat respectivele review-uri, multe dintre ele fiind complet pe langa subiect.

eMAG – topul celor mai comice reviewuri la produse

In general, oamenii au tendita sa lasa review-uri comice la produsele nejustificat de scumpe pe care cei de la eMAG le vand, spre exemplu un brad de Craciun cu un pret foarte mare si un televizor de aproape 80.000 de euro. Desigur ca exista review-uri comice si la produse banale precum lubrifianti, sau hrana pentru animale, cei de la eMAG avand de unde alege.

Ca sa fiu sincer, atitudinea aceasta a celor de la eMAG este laudabila pentru ca in loc sa stearga acele comentarii au ales sa publice un top cu cele mai comice dintre ele. Majoritatea magazinelor online ar fi ales sa stearga toate comentariile, pentru ca majoritatea n-au vreo legatura cu utilitatea produsului, insa iata ca eMAG gandeste putin diferit de aceasta data.

In aceasta pagina gasiti intreaga lista de review-uri comice alese de catre eMAG.

emag-review-2016

5 COMENTARII