Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch

Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch, compania Samsung intentionand sa vanda un produs cu un design cu adevarat spectaculos.

Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la o sursa asiatica apropiata celor de la Samsung. Vorbim despre o schimbare destul de mare fata de seria actuala de terminale din seria Galaxy, cei de la Samsung pregatindu-se sa ofere si o schimbare importanta in ceea ce priveste design-ul liniei de terminale.

In imaginea de mai jos puteti vedea informatiile care au aparut astazi in presa asiatica in legatura cu Galaxy S8, iar detaliile sugereaza faptul ca terminalele au ecrane de 5 inch si 6 inch. Puteti vedea ca Samsung ar intentiona sa lanseze un model al Galaxy S8 cu ecran de 5 inch, cel mai probabil curbat, dar si un model cu ecran de 6 inch, probabil tot curbat.

S-a spus in repetate randuri ca Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran care se intinde de la o margine la alta a carcasei, insa exista sansa ca doar unul dintre ele sa aiba un asemenea design. Mai exact, exista posibilitatea ca doar modelul de 6 inch al Galaxy S8 sa aiba un ecran de 6 inch cu margini mai mici pentru panoul frontal si dimensiuni identice cu cele ale Galaxy S7 Edge.

Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch

Galaxy S8 cu ecran de 5 inch ar putea avea un panou frontal similar celui folosit pentru actuala serie Galaxy S7, sau cel putin asa par sa stea lucrurile acum. Intentiile celor de la Samsung privind seria Galaxy S8 par sa fie similare cu cele ale companiei Apple privind iPhone 8 si iPhone 7S, fiecare pregatind o schimbare majora de design doar pentru un anumit model.

Aceasta nu este prima oara cand aflam despre un zvon ce indica faptul ca Galaxy S8 ar putea avea un ecran cu o diagonala apropiata de 6 inch. Galaxy S8 cu un ecran atat de mare ar bucura foarte multa lume, mai ales ca dimensiunile temrinalului nu ar urma sa fie cu mult mai mari decat ale modelului disponibil acum pe piata.

Concluzionand, ce parere aveti despre schimbarea pregatita de catre compania Samsung pentru Galaxy S8 ?

galaxy-s8-ecran-6-inch