Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch

Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch

Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch, compania Samsung intentionand sa vanda un produs cu un design cu adevarat spectaculos.

Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la o sursa asiatica apropiata celor de la Samsung. Vorbim despre o schimbare destul de mare fata de seria actuala de terminale din seria Galaxy, cei de la Samsung pregatindu-se sa ofere si o schimbare importanta in ceea ce priveste design-ul liniei de terminale.

In imaginea de mai jos puteti vedea informatiile care au aparut astazi in presa asiatica in legatura cu Galaxy S8, iar detaliile sugereaza faptul ca terminalele au ecrane de 5 inch si 6 inch. Puteti vedea ca Samsung ar intentiona sa lanseze un model al Galaxy S8 cu ecran de 5 inch, cel mai probabil curbat, dar si un model cu ecran de 6 inch, probabil tot curbat.

S-a spus in repetate randuri ca Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran care se intinde de la o margine la alta a carcasei, insa exista sansa ca doar unul dintre ele sa aiba un asemenea design. Mai exact, exista posibilitatea ca doar modelul de 6 inch al Galaxy S8 sa aiba un ecran de 6 inch cu margini mai mici pentru panoul frontal si dimensiuni identice cu cele ale Galaxy S7 Edge.

Galaxy S8 ar putea avea un ecran de 6 inch

Galaxy S8 cu ecran de 5 inch ar putea avea un panou frontal similar celui folosit pentru actuala serie Galaxy S7, sau cel putin asa par sa stea lucrurile acum. Intentiile celor de la Samsung privind seria Galaxy S8 par sa fie similare cu cele ale companiei Apple privind iPhone 8 si iPhone 7S, fiecare pregatind o schimbare majora de design doar pentru un anumit model.

Aceasta nu este prima oara cand aflam despre un zvon ce indica faptul ca Galaxy S8 ar putea avea un ecran cu o diagonala apropiata de 6 inch. Galaxy S8 cu un ecran atat de mare ar bucura foarte multa lume, mai ales ca dimensiunile temrinalului nu ar urma sa fie cu mult mai mari decat ale modelului disponibil acum pe piata.

Concluzionand, ce parere aveti despre schimbarea pregatita de catre compania Samsung pentru Galaxy S8 ?

galaxy-s8-ecran-6-inch

 • V.P

  SUPERB !! :))).

  Daca pastreaza dimensiunile actuale , aici ma refer la dimensiunile superbului S7 Edge totul este Ok !!

 • rundown

  Cum 6″?? Pai nu e phablet…:/ eventual seria Note o sa aiba asa dimensiuni.

 • Srb Srb

  Daca va fi asa, da merge!

 • Viorel Preda

  Eu sunt dezamăgit de știrea asta 🙁 Mă așteptam să aibă 8 inci, că de aia este S8 🙂
  Exact cum ai scris, dacă păstrează dimensiunile lui S7, poate puțin mai mare, este excelent!

 • Liviu

  pacat de sistemul ala de operare . nu a reusit nimeni sa puna ios pe samsung sau htc sau etc etc . poate se gaseste vreunul

 • Mihai V

  chiar splendid de superb :))

 • Mihai V

  du-te si bucura-te de iPhone in continuare . . . .se vede ca nu te mai bucura design-ul la iphone, ci doar ios-ul

 • V.P

  Pentru ce sa puna iOS , doar 80% din piata prefera Android .

 • Ionut

  Restul prefera ELITA…

 • Visan Teodor

  Elita?Ce înțelegi tu prin asta?

 • Visan Teodor

  Am văzut in trecut persoane cu tablete la ureche,apoi Apple a scos iPhone plus,acum Samsung scoate seria S de 6inch…Și lumea continua sa fie incantata…Se pare că legea compensației funcționează.

 • Ionut

  Piata dicteaza si tot piata ne va arata daca 6″ va avea succes, acum sa fim seriosi, cata tehnologie sa inglobezi intr-o “cutie de chibrituri”?!

 • Visan Teodor

  Daca ar fi să dau un răspuns as spune,de ce nu,”pe toată”.