eMAG: ziua resigilatelor, reduceri de 88%

eMAG a dat startul pentru ziua resigilatelor, oferindu-le clientilor posibilitatea de a cumpara produse resigilate cu reduceri de pana la 88%.

eMAG a dat astazi startul pentru ziua resigilatelor, o zi in care ofera spre vanzare resigilate care au preturi ce incep de la numai 5 LEI si sunt cu 88% reduse in aceasta pagina. Cei de la eMAG au facut resigilatele populare in Romania in ultimii ani, asa ca organizeaza in mod frecvent promotii de acest gen in care au oferte la foarte multe produse cu preturi foarte bune.

Cei de la eMAG rezerva ziua de 23 a fiecarei lui pentru a oferi reduceri la resigilate, iar campania de acum pune in centru reduceri de 50% la mii de resigilate. Ei bine, reducerile celor de la eMAG ajung pana la 88% in momentul de fata, asa ca in realitate beneficiati de reduceri mult mai bune decat sustine magazinul online, asa ca va recomand sa le verificati oferta.

In cazul in care nu ati mai cumparat resigilate eMAG, ei bine va spun ca vorbim in majoritatea cazurilor despre produse cumparate si returnate de catre clienti. Produsele nu sunt stricate, ci doar comandate si returnate deoarece nu au indeplinit nevoile clientilor, intr-un fel sau altul, ele fiind verificate de catre angajatii eMAG inainte de a fi repuse in vanzare, garantia oferite pentru ele fiind cea normala.

eMAG: ziua resigilatelor vine cu reduceri de pana la 88%

Bun, acum daca va intrebati ce fel de reduceri bune veti gasi la eMAG in categoria de produse resigilate, ei bine iata cateva dintre cele mai bune oferte de care va puteti bucura :

  1. Sute de modele de laptop-uri cu pana la 4900 LEI reducere;
  2. iPhone 7 cu 450 LEI reducere si 25% reducere la alte modele ale iPhone;
  3. Tablete cu 50% reducere;
  4. Smartwatch si bratari de fitness cu 58% reducere;
  5. Televizoare cu pana la 4700 LEI reducere;
  6. Aparate foto compacte si DSLR cu pana la 38% reducere;
  7. Console si jocuri cu pana la 31% reducere;
  8. Frigidere, masini de spalat si diverse alte electrocasnice mici, sau mari, cu pana la 61% reducere.

Dupa cum puteti vedea, ziua resigilatelor eMAG vine cu promotii foarte bune la o gama extrem de variata de produse in momentul de fata intr-o varietate de categorii. Preturile pentru aceste produse din oferta eMAG sunt cu mult mai bune decat cele standard, asa ca va puteti bucura de un deal foarte bun, chiar cu doua zile inainte de Craciun.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti toate reducerile care sunt disponibile pentru ziua resigilatelor la eMAG.

emag-ziua-resigilatelor